“25 yıllık arkadaşımla seviştim” diyen Yeşil Salkım’dan şok sözler!

“25 yıllık arkadaşımla seviştim” diyen Yeşil Salkım’dan şok sözler!

Yeşim Salkım’ın “25 senelik arkadaşımla seviştim, bu kadar söyleyebilirim.'' dediği ‘Eğreti Gelin Ladik’ filmi gişeye takıldı. Salkım, eleştirilere çok sert cevap verdi.

Yeşim Salkım, 13 Nisan’da vizyona giren ‘Eğreti Gelin Ladik’ filmindeki cesur sahneleriyle ilgili, ''Hakan Eren'in performansı da şahane... 25 senelik arkadaşımla seviştim, bu kadar söyleyebilirim.'' şeklinde espri yapmıştı. Yeni filmi ilk üç günde gişeye takılınca Salkım, "Varsın gişede çakılsın ahlakta dimdik ayaktayız'' dedi.

Yeşim Salkım'ın Eğreti Gelin Ladik filmindeki cüretkar sahneler çok konuşulmuştu. Geçtiğimiz günlerde galası yapılan filmin ekibi oldukça heyecanlıydı.

1864799_3_1524130632me0sm.jpg

Yeşim Salkım gala da çok heyecanlı olduğunu belirterek, ''Buradakilerin hepsi bağımsız sinemaya gönül vermiş insanlar. Parasız yapılmış bir iş ama gönülle yapılmış bir film.'' açıklamasında bulunmuştu. Filmde rol alan Hakan Eren ile ilgili Yeşim Salkım, ''Hakan Eren'in performansı da şahane... 25 senelik arkadaşımla seviştim, bu kadar söyleyebilirim.'' deyip espri yapmıştı.

1864799_0_1524130632kdpks.jpg

3 GÜNDE 796 KİŞİ

Yeşim Salkım, bu açıklamalarının ardından çok konuşulmuştu. Öyle ki Salkım’ın olay yaratan açıklamaları filmin bile önüne geçmişti. Gişeden gelen rakam oldukça şaşırttı. 34 salonda gösterime giren filmi ilk 3 günde sadece 796 kişi izledi, 10.745 TL'lik hasılat yaptı.

1864799_1_15241306323bbyc.jpg

FINDIK KIVAMINDA BEYNİNİZİ YORMAYIN

Gişede beklentileri karşılamayan film için gelen eleştirilere tepki gösteren Yeşim Salkım, sosyal medya hesabından yayınladığı videonun altına şunları yazdı: "Varsın gişede çakılsın ahlakta dimdik ayaktayız çok şükür. Sinema sanatı bilmeyen hadsizlere cevaben bu; siz kim film eleştirmeni olmak kim, gitseniz ne yazar? Sizin gibilerin bu konuda bilgisi uyduruk aşk dizilerinden öteye gitmeyeceğinden yormayın o fındık kıvamında beyninizi, yazık zaten işlevi yok haydi"

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.