28 yaşındaki genç kavgada öldü

28 yaşındaki genç kavgada öldü

Mersin'in Tarsus ilçesinde iki grup arasında çıkan tartışma giderek büyüdü. Silahlı kavgada 28 yaşındaki Gökhan Neşet öldü, 3 kişi de yaralanarak hastanede tedavi altına alındı

Olay, saat 02.00 sıralarında Barbaros Mahallesi, Sait Polat Bulvarı'nda bir büfenin önünde meydana geldi. Husumetli olan iki grup, bulvar üzerinde karşılaşınca tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine taraflar silahlarla birbirine ateş etti. Çatışmada, Gökhan Neşet, Turgut B. (29), Mehmet N. (34) ile Mehmet K. (34) vücudunun çeşitli yerlerinden yaralandı. Şüpheliler kaçarken, ihbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar ambulanslarla çevredeki çeşitli hastanelere kaldırıldı. Özel bir hastanede ameliyata alınan Gökhan Neşet, kurtarılamadı. Turgut B. ile Mehmet N. ve Mehmet K.'nin sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi.

Tarsus Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, olaya karışan ancak ismi açıklanmayan 3 şüpheliyi gözaltına aldı. Gözaltı sayısının artabileceği belirtildi.

LÜTFEN BU LİNKİMİZİ TIKLAYARAK YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.