3 kız çocuğunun evden kaçma macerası kabusa döndü! Tacize uğrayıp, uyuşturucuya alıştılar

3 kız çocuğunun evden kaçma macerası kabusa döndü! Tacize uğrayıp, uyuşturucuya alıştılar

Muğla Bodrum'da yaşayan ve yılbaşında evden kaçan 3 kız çocuğu, önce cinsel istismara uğradılar daha sonra da uyuşturucuya alıştırılıp hırsızlığa zorlandılar.

Muğla Bodrum'da 13 ve 14 yaşlarında olan 3 ortaokul çocuğu S.Ü., İ.Ö. ve İ.B. yılbaşında evden kaçtı.

3 kız arkadaş kaçtıktan sonra farklı ilçelerde tanıştıkları kişiler tarafından cinsel istismara uğradı.

Muğla'nın başka ilçesine giden kızlar orada tanıştıkları farklı şahıslar tarafından uyuşturucuya da alıştırıldı.

Uyuşturucu bağımlısı olan 3 çocuk daha sonra uyuşturucu kuryesi olarak kullanıldı. 2 ay boyunca çeşitli ilçelerde farklı kişilerle tanışan 3 kız çocuğunun iddialarına göre yolda otostop çektirilip, aracına bindikleri kişi veya kişilerin içeceklerine ilaç koyarak hırsızlık bile yaptırıldı.

Gittikleri her ilçede tanıştıkları farklı kişiler tarafından suça bulaştırılan çocukların yaşadıkları olaylar mide bulandırdı.

 

15 ŞAHIS GÖZALTINA ALINDI

 

Aylar sonra bulunan çocukların verdiği ifadeler doğrultusunda ortaya çıkan gerçekler jandarma ekiplerini harekete geçirdi. Çocukların telefonlarını incelemeye alan ekipler fotoğraflardan şahısları teker teker tespit etti.

İstihbarı çalışmalar sonucunda 27 kişinin evlerini tespit eden Bodrum İlçe Jandarma ekipleri operasyon için düğmeye bastı. Eş zamanlı operasyon yapan ekipler Bodrum'dan 9 şahıs, Ortaca'dan 2 şahıs, Milas'tan 2 şahıs, Dalaman'da ikamet eden 2 şüpheli şahıs olmak üzere toplam 15 şahsı kıskıvrak yakalayarak gözaltına alındı.

Adreslerinde tespit edilemeyen 5 şüpheli şahsın yakalanması için çalışmalara devam edilirken kent dışında ikamet ettikleri tespit edilen 7 şahısla ilgili ise Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yakalama kararı çıkarıldı.

Jandarma ekipleri şüpheliler gelmeden önce Bodrum Adliyesi'nde yoğun güvenlik önlemleri aldı. Kalabalık bir grubun şüphelileri beklediği görüldü. 15 şüpheli için geniş güvenlik önlemleri ile adliyeye getirildi.

 

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

Siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.