ABD Büyükelçiliği’nden skandal hareket; Fetö'cünün tweetini beğendi

ABD Büyükelçiliği’nden skandal hareket; Fetö'cünün tweetini beğendi

ABD’nin Türkiye Büyükelçiliği Firari FETÖ’cü Ergun Babahan’ın MHP Lideri Devlet Bahçeli'yi hedef alan paylaşımını beğenerek büyük bir skandala imza attı.

Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) firari militanı Ergun Babahan MHP Lideri Devlet Bahçeli hakkında küstah bir tweet attı. Babahan’ın Bahçeli’ye sağlık durumu hakkında skandal sözlerle yüklenmesi büyük tepki çekti.

ABD BÜYÜKELÇİLİĞİ BİR SKANDALA İMZA ATTI

 

ABD'nin Türkiye Büyükelçiliği Ergun Babahan'ın bu tweetini beğenerek büyük bir skandala imza attı.

Büyükelçilik hesabından beğenilen  Firari Fetöcü Babahan, paylaşımında Bahçeli'yi hedef alarak sağlığı konusunda küstahça yorum yaptı.

Türkiye'den kaçan FETÖ militanı Ergun Babahan attığı tweette: "Türkiye halkları Bahçeli'siz bir siyasete dönemine hazır olmalı" ifadelerini kullandı. Firari FETÖ'cünün MHP Lideri Devlet Bahçeli ile ilgili tweetine ABD Ankara Büyükelçiliği beğeni yaparak, niyet ve tavrını da ortaya koymuş oldu.

 

 

twet-ic.JPG

 

MHP’DEN ÇOK SERT TEPKİ

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın Twitter hesabından yaptığı açıklamada ABD Büyükelçiliği’nin Devlet Bahçeli ile ilgili FETÖ’cü Ergun Babahan’ın tweetini beğenmesine çok sert tepki gösterdi.

 

KİM KİMİN ARKASINDA ZATEN BİLİYORUZ

“FETÖ’cü hain Ergün Babahan, “Türkiye halkları Bahçeli'siz bir siyaset dönemine hazır olmalı.'' diye tweet atmış, ABD’nin Türkiye Büyükelçiliği de Twitter sayfasından beğenide bulunmuş.

Kim kimin arkasında, biz zaten biliyoruz. Bilumum FETÖ militanları ve onlara destek veren cümle Amerikan yönetimi, avucunuzu yalarsınız! MHP Lideri Devlet Bahçeli’siz bir siyaset hayali kuruyorsunuz ya, daha çok beklersiniz!

HAYAL KIRIKLIĞINA UĞRAYACAKSINIZ

MHP Lideri Devlet Bahçeli sağlığına kavuşmuştur; önümüzdeki hafta partimizin başında olacaktır. Onun fevtini ve mevtini bekleyen siyasi mevtalarla emperyalist ağababaları, hayal kırıklığına uğrayacaksınız!

Ergün Babahan haini ve onu destekleyen Amerikan yönetimi! Bilmelisiniz ki “Türkiye Halkları” diye bir şey yoktur. Sadece “Türk Milleti” vardır. Bu hakikati Yok saydıkça karşınızda Milletimizi ve Onun bekası için ant içmiş MHP’yi bulacaksınız.”

ABD'DEN "ÖZÜR" TWEETİ

ABD Ankara Büyükelçiliği FETÖ'cü firari Ergun Babahan'ın Devlet Bahçeli tweetini beğenmesinin ardından gelen tepkiler üzerine geç gelen bir özür yayınladı ve "ilgisiz bir mesaj yanlışlıkla beğenilmiştir" dedi. ABD Ankara Büyükelçiliği'nin "özür" tweeti şöyle:

"Bugün büyükelçiliğimizin Twitter hesabından ilgisiz bir mesaj yanlışlıkla beğenilmiştir. Söz konusu hatadan ve yaratmış olabileceği kafa karışıklığından dolayı özür diliyoruz."

abdozur.png

siyasetcafe.com 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.