ABD tarihinin en gergin seçimi öncesi Trump: "Kötü şeyler olacak!"

ABD tarihinin en gergin seçimi öncesi Trump: "Kötü şeyler olacak!"

Bugün ABD'de yaklaşık olarak 90 milyon seçmen 4 yıllık Trump yönetiminin ardından sandık başına gidiyor...ABD tarihinin en gergin seçimi bugün

Bugün ABD'de yaklaşık olarak 90 milyon seçmen 4 yıllık Trump yönetiminin ardından sandık başına gidiyor...ABD tarihinin 59. Başkanlık seçimi gerçekleşecek.

 

abd1-010.jpg

ABD tarihinin en gergin seçimlerinden biri olacak olan 3 Kasım seçimlerinin diğer bir özelliği de erken posta yoluyla oylamada rekor sayıda katılım oldu.

 

abd2-009.jpg

Bugün yapılacak olan ABD Başkanlık seçimlerinin Amerikan tarihinin en gergin ve olaylı seçimleri olacağı bekleniyor. Bu nedenle Amerikan halkını korku ve endişe sardı. Özellikle de Washington’u panik havası sardı. İşletme sahipleri seçim sonrası çıkabilecek şiddet olaylarına karşı mekan girişlerini ve camlarını tahtalarla kapatarak önlem almaya başladı.

 

abd3-010.jpg

Şu anki başkan Donald Trump’ın atmış olduğu ve “Kötü şeyler olacak ve bu başka şeylerin olmasına neden olacak” yazdığı Tweet ise adeta olacakların bir habercisiydi.

 

abd3x.jpg

Başkent Washington DC’de mağaza ve dükkan sahipleri seçim sonrası çıkabilecek şiddet olaylarına karşı harekete geçti. Şehir merkezinde, Beyaz Saray yakınlarında ve diğer farklı noktalarda işletme sahipleri ABD Başkanı Donald Trump ile Demokratların adayı Joe Biden arasında geçecek seçim yarışının ardından çıkabilecek huzursuzluk ihtimali nedeniyle girişlerini ve camlarını tahtalarla kapatarak önlemler almaya başladı. Washingtonlular yeni tip korona virüs (Covid-19) salgınının ve ırkçılık karşıtı protestoların yol açtığı maddi zararın ardından şimdi de seçim sonuçlarının yol açabileceği zarara karşı gergin bekleyişini sürdürüyor.

 

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

 

Siyasetcafe.com

 

 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.