ABD'de başkanlık seçimlerine 10 kala Trump öyle bir retweet attı ki....

ABD'de başkanlık seçimlerine 10 kala Trump öyle bir retweet attı ki....

ABD'de başkanlık seçimlerine 10 kala Trump öyle bir retweet attı ki....ABD Başkanlık Seçimlerinde ifşalar dönemi mi başlıyor?

ABD’de Başkanlık seçimlerine iki aydan az bir süre kala şimdiki Başkan Donald Trump’tan öyle bir hamle geldi ki şu anda bütün dünya bu konuyu konuşuyor.

Joe Biden'a karşı kampanya taktiklerini yeni bir seviyeye taşıdı ve Salı günü eski başkan yardımcısını pedofil olmakla suçlayan bir resmi retweetledi.

Trump'ın paylaştığı Tweet, "Onları oyunlarında yenebiliriz .. #PedoBiden" yazıyor ve elleri omuzlarında dinlenmiş yetişkin bir kadının kulağına fısıldamak için eğilerek Biden'ın bir gif resmini içeriyor.

 

pedo-biden.gif

Gif resminde Joe Biden, 2015 yemin töreni sırasında eski Savunma Bakanı Ash Carter'ın eşi Stephanie Carter'a bir şeyler söylemek için eğiliyor. Biden'ın 2020 başkanlık yarışına girmesinden bu yana, görüntü eleştirmenler tarafından eski başkan yardımcısına karşı birçok kez kullanıldı.

pedo-biden.jpg

Stephanie Carter fiziksel bir taciz olduğunu yalanlasa da Amerikan Halkının yarısı eski başkan yardımcısı Joe Biden’ın bir pedofili ve sapkın olduğuna inanıyor.

Bu yılın başlarında Joe Biden’a bir suçlama da Biden'ın eski Senato yardımcısı Tara Reade’den gelmişti. Reade, Biden'i 1993'te ofisinde çalışırken kendisine cinsel tacizde bulunmakla suçlamıştı.

 

biden-ifsa.JPG

Reade, 1993 yılında spor çantasını vermek için yanına gittiği Biden'ın kendisini duvara yaslayarak elini eteğinin altına götürdüğünü ve özel bölgesine parmağını soktuğunu, ensesinden öperek "açık saçık sözlerle" onunla cinsel ilişki kurmak istediğini söylediğini ileri sürerek:

"Bir eli gömleğimin altındayken diğer elini -o gün etek giymiştim- eteğimin altına götürdü ve giderek yukarı çıkarmaya başladı. Parmak ucuma yükseldiğimi hatırlıyorum. Eli eteğimin altındayken aynı zamanda benimle konuşuyor, üzerine eğiliyordu. Şöyle başımı ondan uzağa doğru çektim."

Reade, Biden'ın bunun üzerine ona bakıp "Hey, ne oluyor? Beni beğendiğini duymuştum" dediğini ve sonra parmağını ona doğrultarak "Benim için hiçbir şeysin sen, hiçbir şey" dediğini de eklemişti sözlerine.

Reade ayrıca iddialarıyla ilgili olarak Biden da aynısını yapmayı kabul ederse yalan makinası üzerinden test yaptırmayı önermişti.

Amerika’da başlayarak tüm dünyaya dalga dalga yayılan #MeToo ifşa hareketlerinden sonra yapılacak ilk seçim olma ünvanını elinde taşıyor 3 Kasım ABD Başkanlık Seçimleri.

 

JOE BIDEN PEDOFİLİ Mİ?

ABD Başkanı Donald Trump’ı destekleyen aşırı sağcı grup QANON, Başkan adayı Joe Biden’ın bir pedofili olduğuna dair çeşitli fotoğraf ve videoları Twitter üzerinden paylaşarak, Biden’ın bir pedofili olduğunu iddia ediyor. Bu iddiaya inanan QANON harici büyük bir kitle de mevcut halihazırda ABD’de. Halkın bu iddialara inanmasının en büyük nedeni görsellerde ve videolarda Biden’ın kız çocuklarına çok aşırı bir şekilde sarılmak istemesi, kız çocuklarının korkarak ondan kaçması gibi bir çok eylem mevcut.

Bunlardan en çok tepki alanı “Güneşte sararan kıllı bacaklarım var. Çocukların kucağımda zıplamasını seviyorum” sözleri ile herkesi hayretler içinde bırakan bir video.

Tüm dünya 3 Kasım 2020’de yapılacak olan ABD Başkanlık Seçimlerine kitlenmiş durumda şu an, anket sonuçları birbirine yakın bir şekilde gidiyor. Görünen o ki seçim zamanına yaklaştıkça “İFŞALAR DÖNEMİ” de başlamakta.

Bir önceki başkanlık seçimleri öncesinde ise tüm dünya Hilary Clinton’ın adının karıştığı Pizzagate skandalını tartışmıştı.

AİLEDE DE VAR

Joe Biden'in ailesinde pedofili konusunda hiç anı yok diyemeyiz. 2015'in Mayıs ayında, 46 yaşında beyin kanseri nedeniyle hayatını kaybeden Joe Biden'in oğlu, Joseph R. 'Beau' Biden III, hayattayken başarılı bir avukattı ve bir pedofili olduğu ve çok sayıda istismar ve tecavüze karıştığı anlaşılan çocuk doktoru Earl Bradley'in ömür boyu hapis cezası almasını sağlayan kişi olmasıyla tanınıyor.

 

 

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

 

Siyasetcafe.com

 

 

 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum