Abdullah Gül parti kuracak mı? Açıkladı

Abdullah Gül parti kuracak mı? Açıkladı

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, yerel seçimler öncesi parti kuracak mı? Günlerdir konuşulan ve merak edilen bu sorunun yanıt belli oldu.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eski yol arkadaşı Abdullah Gül’ün parti kuracağı iddiaları üzerine Habertürk yazarlarından Muharrem Sarıkaya, Gül’ün en yakın arkadaşına sordu ve köşe yazısında merak edilen sorunun yanıtını paylaştı.

Gazeteci – Yazar Muharrem Sarıkaya, 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün parti kuracağı iddiaları üzerine Gül’e en yakın isimle telefonda görüştüğünü, bu iddiaları sorduğunu belirtti.

Muharrem Sarıkaya, Erdoğan’ın eski yol arkadaşı Abdullah Gül'ün 55 vekil ile parti kuracağı iddialarının kesin bir dille yalanlandığını ifade etti.

Ak Parti hangi büyükşehirleri MHP’ye bırakacak?

"Soruyu sormamla başladı, bitene kadar tepkisini sert dille sürdürdü. Dedi ki, 'Yalanın dik alası...Tam bir deli saçması... Bir deli kuyuya bir taş attı, 40 akıllı çıkarmaya çalışıyor..." diye aktardı.

Ak Parti'de kriz büyüyor: Hepsi görevden alındı

Gül’e en yakın isimle görüştüğünü söyleyen Sarıkaya, yazısında şu ifadeleri kullandı:

"Soruyu sormamla başladı, bitene kadar tepkisini sert dille sürdürdü. Dedi ki, 'Yalanın dik alası...Tam bir deli saçması... Bir deli kuyuya bir taş attı, 40 akıllı çıkarmaya çalışıyor..."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.