Adana’da bir kız çocuğu uykusunda kaçırıldı

Adana’da bir kız çocuğu uykusunda kaçırıldı

Adana'daki amca ve yengesinin yanında hayatını sürdüren Suriyeli 14 yaşındaki Fazilet, gece dışarıda uyuduğu sırada kaçırıldı. Anne babası savaşta ölen kız çocuğunun bulunması için amca ve yenge 3 gündür arayışlarını sürdürüyor

Suriye'deki iç savaşta 2 sene önce babasını, geçen sene de doğum esnasında annesini kaybeden 14 yaşındaki Fazilet Ali Davut, Adana'nın Seyhan ilçesine bağlı Sarıhamzalı Mahallesi'nde yaşayan amcası Ali ve yengesi Helva'nın yanına sığındı. Burada tarlalarda çalışarak amca ve yengesine destek olan Fazilet, iddiaya göre geçen 8 Haziran gece 23.00 sıralarında baş ağrısı ve mide bulantısı şikayetiyle evin önündeki yatakta uyudu. Aradan 15-20 dakika geçince amca ve yenge yeğenlerini evin içine almak için dışarı çıkınca Fazilet'in yatakta olmadığını gördü.

 

ARAÇLA MI KAÇIRILDI?

Etrafta Fazilet'i arayan amca ve yenge, daha sonra durumu mahalle muhtarına ardından da polise bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleriyse bilgileri alıp etraftaki PTT, market ve eczanenin güvenlik kamerası kayıtlarını inceledi. Küçük kızın kaybolduğu saatte mahalleye giren ve 7 dakikalık arayla 2 tur atan 1 şüpheli aracın Fazilet'i kaçırdığı ihtimali üzerinde yoğunlaşan ekipler şimdi her yerde aracı ve Fazilet'i arıyor.

LÜTFEN BU LİNKİMİZİ TIKLAYARAK YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.