Adil Öksüz’ün kod adı ortaya çıktı!

Adil Öksüz’ün kod adı ortaya çıktı!

15 Temmuz hain darbe girişiminin ‘kara kutusu’ olarak bilinen FETÖ’cü Adil Öksüz’ün kod adı ortaya çıktı. İşte Öksüz’ün kod adı..

Darbe girişiminin ardından gözaltı alınan, serbest bırakılan ve ardından kayıplara karışan Adil Öksüz'ün FETÖ'deki kod adı tespit edildi.

Almanya'da olduğu tespit edilen Türkiye'nin iadesini istemeye hazırlandığı FETÖ mensubu Adil Öksüz'ün kod adının ‘Namık’ olduğu, İstanbul'da yürütülen soruşturmada ortaya çıktı.

Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından İstanbul’da FETÖ'nün Türk Silahlı Kuvvetleri'ndeki (TSK) yapılanmasına ilişkin yürütülen soruşturma, elde edilen yeni deliller ve itirafçıların ifadeleri doğrultusunda devam ediyor.

Bu bağlamda, darbe girişiminden önce örgütün Kuleli Askeri Lisesi yapılanmasına ilişkin yürütülen soruşturma çerçevesinde, örgüte yönelik operasyonlar sonucunda yapılanmanın farklı şekilde, kadrolarını daraltarak ve genele yayılacak şekilde teşkilatlandırmaya çalıştığı belirtildi.

Örgüte mensup olan ve etkin pişmanlık hükümlerinden yararlanmak için alınan itirafçı ifadeleri doğrultusunda, örgütün sözde ''silahlı kuvvetler imamı'' olan ve darbe girişiminde aktif rol alan firari Adil Öksüz'ün kod adının "Namık" olduğunun belirlendiği kaydedildi.

siyasetcafe.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.