Adım Farah’tan ilk fragman geldi

Adım Farah’tan ilk fragman geldi

Demet Özdemir ve Engin Akyürek'i bir araya getiren 'Adım Farah' dizisinin ilk fragmanı yayınlandı. Hem konusu hem de oyuncu kadrosuyla dikkatleri üzerine çeken Adım Farah hangi gün yayınlanacak?

Fox Tv ekranlarında yepyeni bir yapım başlamak üzere. Ekranlarda hareketli dönemin yaşandığı bu günlerde en dikkat çeken yapımlardan biri de Adım Farah dizisi oldu.

Popüler Amerikan suç yapımlarından biri olan The Cleaning Lady’den uyarlanan Adım Farah dizisinde nasıl bir konu işleneceği de oldukça merak edildi elbette.

Yönetmen koltuğunda Recai Karagöz’ün oturduğu yeni dizinin yapımcılığını da O3 Medya üstleniyor. Adım Farah’ın senaryosunu ise Deniz Dargı, M. Cem Görgeç ve S. Cenk Boğatur birlikte kaleme alıyor.

Geçtiğimiz hafta, heyecanla beklenen Adım Farah dizisinden ilk kareler sosyal medyada paylaşılmıştı. Binlerce kişi Özdemir ve Akyürek’in son derece uyumlu olduğunu düşündü.

 

 

ADIM FARAH KONUSU NE?


Dizi ülkesinden kaçmak durumunda kalan ve yasa dışı olarak oğluyla birlikte hayatta kalma mücadelesi veren Farah’ın (Demet Özdemir) istemeden bir cinayete şahit olması ve aynı gece tanıştığı Tahir Lekesiz (Engin Akyürek) ile kesişen hayatlarını konu alacak.

 

ADIM FARAH OYUNCULARI KİMLER?


Demet Özdemir ve Engin Akyürek’in başrollerini paylaştığı dizinin kadrosunda; Fırat Tanış, Senan Kara, Lale Başar, Oktay Çubuk ve Mustafa Avkıran ve Ali Sürmeli gibi deneyimli isimler yer alıyor.

 

Siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.