Adriana Lima’dan kayınvalide ziyareti

Adriana Lima’dan kayınvalide ziyareti

Adriana Lima büyük aşk yaşadığı Metin Hara'nın annesinin elini öptü. İşte detaylar...

Adriana Lima’dan kayınvalide ziyareti

 

Geride bıraktığımız yaz ayında en çok konuşulan konuların başında gelen Adriana Lima ve Metin Hara aşkı yepyeni bir boyut kazandı. Reklam aşkı mı değil mi diye hala tartışıladursun Metin Hara Kral Fm’ de yayınlanan “Mehmet’in Gezegeni” programına canlı yayın konuğu olarak katıldı ve dünyaca ünlü 36 yaşındaki Brezilya’lı top model Adriana Lima ile yaşadığı ilişkisi hakkında bir hayli ilginç açıklamalarda bulundu.

Metin Hara, Adrina Lima ile ilişkisi hakkında "Adriana sanılanın aksine çok aileci. Annemin elini öptü. Annem bu aralar tedavi görüyor. Amerika'dan da sürekli arıyor. Bizim açımızdan her şey çok keyifli. Üzücü olan tek şey komplo teorileri" şeklinde konuştu.

Metin Hara’nın , aşk haberlerinin reklam olduğu yönündeki iddialara verdiği cevap ise bir hayli dikkat çekici; "Benim kalbimde yer etmiş, iki çocuk annesi kadını bir reklamın parçası gibi göstermek çok bize yakışan bir şey değil. Kendisi de burada yapılan haberlerden çok üzgün. Burası benim doğduğum ülke. Neyse ki ben doğduğum, büyüdüğüm topraklardaki insanların gönlünün gerçek halini biliyorum" ifadelerini kullandı.

adrianalima2.jpg

Dünyaca ünlü top model Adriana Lima ise geçtiğimiz günlerde Brezilya’da yaşayan büyükannesini genç yazar ve yaşam koçu Metin Hara ile tanıştırmış ve birlikte yedikleri yemek fotoğrafını Instagram’da paylaşmıştı.

 

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.