Ahmet Cin'den şok eden açıklama: "Binali Yıldırım'ı Belediye Başkanı olarak görüyoruz"

Ahmet Cin'den şok eden açıklama: "Binali Yıldırım'ı Belediye Başkanı olarak görüyoruz"

AK Parti Pendik Belediye Başkanı, “Biz Binali Yıldırım’ı Belediye Başkanı olarak görüyoruz” dedi. Binali Yıldırım'ın ziyaretine bir açıklama yapan Ahmet Cin'in sözleri alkışlandı.

31 Mart Seçimlerinde AK Parti’den Belediye Başkanı seçilen Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin’den şok bir açıklama geldi. Ahmet Cin, "Biz Binali Yıldırım’ı Belediye Başkanı olarak görüyoruz" ifadelerini kullandı.

AK Parti’nin Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin şok bir açıklama ile itiraz sonuçları beklemeden İstanbul seçimlerine yeni bir tartışma konusu gündeme getirdi.

31 Mart Mahalli İdareler seçimlerinde İstanbul/Pendik’ten Belediye Başkanı seçilen Ahmet Cin, Binali Yıldırım’ı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olarak tanıdıklarını ve bunu resmileştireceklerini ifade etti.

İBB AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım önceki gün AK Parti Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin’i Belediye binasındaki makamında ziyaret etti. Yıldırım’ın bu ziyaretinde Ahmet Cin’in yaptığı açıklamalar şok etkisi yarattı. Kendileri için İstanbul’da kazananın Binali Yıldırım olduğunu söyleyen Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, “Biz Belediye Başkan Adayımızı Belediye Başkanı olarak görüyoruz, İnşallah bunu resmileştireceğiz” ifadelerini kullandı. Ahmet Cin açıklamasının devamında, “Bu şarkı burada bitmez” sözlerini kullandı.

İşte Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin’in o konuşması:

siyasetcafe.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.