AHMET DAVUTOĞLU GÜLEN'İN TRUVA ATIMIYDI?

AHMET DAVUTOĞLU GÜLEN'İN TRUVA ATIMIYDI?

AHMET DAVUTOĞLU GÜLEN'İN TRUVA ATIMIYDI?

 MHP ile Ahmet Davutoğlu arasında gerninlik sürerken, Ortadoğu gazetesi Ahmet Davutoğlu'nun Fetullah Gülen'nin Truva atımıydı sorusunu sordu.

 

Yıldıray Çiçek'in kaleme aldığı yazıda Davutoğlu için:

"Ahmet Davutoğlu başka bir ülkenin ajanı mıydı?
Fethullah Gülen'in Truva atı mıydı?
Ahmet Davutoğlu kimdi?
Türkiye'den yana olmadığı, Türklük düşmanı olduğu her halinden belliydi!
Böyle birisi elbette MHP düşmanı olacaktır. Ahmet Davutoğlu fıtratını yerine getiriyor ve getirmeye devam edecek…
Biz de onu deşifre etmeye devam edeceğiz."
 
ifadelerini  kullandı
 
 

Yıldıray Çiçek'in yazısının tamamı:
 
 
Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından "Başbakanlık ve AKP Genel Başkalığı görevlerinden niçin alındığı" hala gizemini koruyan Ahmet Davutoğlu hakkında o kadar iddia varken ortaya çıkmazken, geçtiğimiz gün MHP Lideri Devlet Bahçeli'ye sorulan Tuğrul Türkeş sorusuna verilen cevapta adı geçmesiyle birlikte MHP'ye olan düşmanlığıyla birlikte ortaya çıktı.
 
MHP lideri Devlet Bahçeli'ye, basın toplantısı sonrası Tuğrul Türkeş'in kabine dışında kalmasının ardından yaptığı açıklamaları nasıl değerlendirdiğinin sorulması üzerine "Gidişinden haberimiz yokken, gelişimizden nasıl haberi olacak? Onu Ahmet Davutoğlu ölçüsüyle birilerinin izah etmesi lazım." demişti. Burada Ahmet Davutoğlu'na yönelik bir hakaret yok ama Ahmet Davutoğlu bu cevap karşısında coştukça coşmuş… 
 
Adeta kendinden geçerek "Daha önce de kendi parti içi meseleleriyle ilgili sorulara defalarca şahsımı hedef göstererek cevap verdiği halde son dönemlerde gösterdiği sorumlu tavrı göz önünde bulundurarak cevap vermemeyi tercih etmiştim. Ancak bugünkü açıklaması, Sayın Bahçeli'nin parti içi sorunlarını şahsımla ilişkilendirmeyi bir alışkanlık haline getirdiğini gösterdiği için değerli kamuoyuna bazı hatırlatmalarda bulunmak gereği duyuyorum." diyerek cümleye başlamış…
 
Oysa Tuğrul Türkeş MHP'nin bir meselesi olmaktan çoktan çıkmış, "Ömrümü AKP'de tamamlayacağım" diyen birisidir. Tuğrul Türkeş MHP'de iken onu ayartan ve ona bakanlık teklifinde bulunan Ahmet Davutoğlu olduğu için MHP Lideri Devlet Bahçeli'de doğal olarak "Tuğrul Türkeş'in kabine dışında kalışını Ahmet Davutoğlu'na sorun" demiştir. Onu bakan yaparken her türlü siyasi tezgâhı kapalı kapılar ardında çevirirken, onun bakanlıktan alınmasına yorum mu yapamıyorsun da yine MHP düşmanlığı yapıyorsun Ahmet Davutoğlu?
 
FETÖ elebaşısı Fethullah Gülen'in geçtiğimiz haftalarda bir röportajında "Ziyaret edenler arasında 50 milletvekili yanı sıra Abdullah Gül ve Ahmet Davutoğlu bulunuyordu" sözüne hiç bu kadar celallenmeyen Ahmet Davutoğlu, MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin sözleri sonrası niçin bu kadar şuurunu kaybedecek noktaya gelmiştir?
 
Ahmet Davutoğlu'nun geçmişte FETÖ'nün Aksiyon dergisinde yazması, cemaat evlerinde sohbetlere katılması, Fethullah Gülen'e olan yakınlığı hep soru işaretidir.
"MHP'nin iç meselesi" ahkâmı kesen Ahmet Davutoğlu'nun 1 Kasım seçimleri sonrası "Kongre tartışmaları yapan partilere tavsiyem kongreden korkmasınlar. "Sayın Bahçeli, parti içi muhalefeti meşgul ediyor. Talepleri belirtmek için nezaketsiz bir dil kullanmıştır. " diyerek Türkiye'de MHP'de kongre isteyen ilk kişi olması da, MHP üzerinde yapılmak istenen FETÖ operasyonlarıyla yanyana düşünüldüğünde soru işaretlerini çok büyütmektedir.
 
Ahmet Davutoğlu, Türkiye'deki ne kadar ihanet projesi varsa hepsinde imzası ve katkısı olan kişidir. PKK açılımı, Irak'ın işgali sonrası gelişmeler, Suriye'nin geldiği nokta hepsinde Türkiye'nin yaşadığı hezimetler Ahmet Davutoğlu'nun "Stratejik Derinlik" rezaletleridir. Tabi bunları söylerken AKP içindeki tek günah keçisi olarak Ahmet Davutoğlu'nu göstermek için demiyorum. Ama AKP'de iç ve dış politikada akıl dağıtıp, yönlendirme yapanın bu olduğu ortadadır.
 
Düşünün bu adam Başbakan iken Suriye'deki PKK'nın PYD/YPG koluna selam gönderip, onların alnından teker teker öpen kişidir. Bugün Türk Ordusu Ahmet Davutoğlu'nun alnından öptüğü bu alçakları temizlemek için mücadele vermektedir.
 
Türkiye Cumhuriyeti'nin en başarısız Dış İşleri Bakanı ve Başbakanlığını yapan bu şahsın her yönü ihanete hizmet olmuştur.
 
Cumhurbaşkanı Erdoğan, bu şahsı niçin Başbakanlık ve AKP Genel Başkanlığı görevinden aldı, bu bir aydınlanırsa belki de Türkiye'deki birçok olayda açığa kavuşacaktır.
Ahmet Davutoğlu başka bir ülkenin ajanı mıydı?
Fethullah Gülen'in Truva atı mıydı?
Ahmet Davutoğlu kimdi?
Türkiye'den yana olmadığı, Türklük düşmanı olduğu her halinden belliydi!
Böyle birisi elbette MHP düşmanı olacaktır. Ahmet Davutoğlu fıtratını yerine getiriyor ve getirmeye devam edecek…
Biz de onu deşifre etmeye devam edeceğiz.
 
 
siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.