Ahmet Hakan ve Cübbeli kavgası durmuyor!

Ahmet Hakan ve Cübbeli kavgası durmuyor!

Menzil Şeyhi Dıyaüddin'in protez kolunu öpen Cübbeli Ahmet'i eleştiren Ahmet Hakan'a Cübbeli'den edepsiz bir yanıt gelmişti.Ahmet Hakan, bugünkü köşesinde Cübbeli Ahmet'e cevabını verdi.

Hürriyet yazarı Ahmet Hakan ile kamuoyunda 'Cübbeli Ahmet' olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü arasında başlayan 'protez kol' tartışması sürüyor.

Hürriyet yazarı Ahmet Hakan, 'İş Bankası örnek olayı: CHP neden başarısız?' başlığıyla yayımlanan yazısında, 'Protez kol öpmesini eleştirdiğim Cübbeli Ahmet, bana cevap vermiş. Diyor ki; ben protezi öptüm. Senin öptüklerin ne olacak? Ne yapıyor böyle diyerek Cübbeli?' dedi.

Ahmet Mahmut Ünlü'nün söz konusu ifadesiyle din adına yaptığı hatalı bir davranışı, bu hataya işaret eden şahsın günahlarıyla temize çıkarmaya çalıştığını ileri sürdü.

'Gıybet ediyor, suizanda bulunuyor, töhmet altında bırakıyor. Dinin yasakladığı her şeyi yapıyor yani' ifadesini kullanan Hakan, yazısını şöyle noktaladı:

'Kendisini kurtarmak adına başkalarının günahlarını topluma yayarak hem ehli Kuran'a, hem de ehlisünnete aykırı davranıyor. Şaşırdım mı peki? Asla! Protezperest bir adamdan ne beklenir ki?'

ahmethakanve.jpg

siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.