Ahmet Hakan'dan Cübbeli'ye olay sözler! 'O muazzam kurnazlığıyla kaset gündemini bir anda değiştirdi'

Ahmet Hakan'dan Cübbeli'ye olay sözler! 'O muazzam kurnazlığıyla kaset gündemini bir anda değiştirdi'

Ahmet Hakan, geçmişte bir çok kez karşı karşıya geldiği Cübbeli Ahmet ile yeni bir kavganın kapısını araladı.

Hürriyet Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan, İsmailağa Cemaati'nin geçen günlerde vefat eden lideri Mahmut Ustaosmanoğlu'nun yeğeni Saadettin Ustaosmanoğlu'nun 'Cübbeli Ahmet'e "kasetlerini patlatırız" diye tehditte bulunduğunu söyleyerek, Cübbeli Ahmet'in de gündemi değiştirdiğini dile getirdi.

 

"Cübbeli Ahmet, gündemi öyle bir tornistan ettirdi ki...Kaset konusu, iki güncük bile konuşulmadan unutuldu gitti" diyen Hakan şu ifadeleri kullandı:

 

"Şunu yaptı: İki üç yıl evvel yaptığı gibi yine... 'Vehhabiler, Selefiler ülkemin camilerinde cirit atıyor. Diyanet uyuyor. Radikallik aldı başını gidiyor. Uyan Türkiye’m' falan türü iddiaları sürdü masaya. Ve bingo! 'Kaset gündemi', oldu sana 'Selefi gündemi'. Halk TV, balıklama atladı hemen konunun üstüne...

Cübbeli, gerçekten de çok iş bilir, acayip yetenekli, feci becerikli bir adam. Hayatını sanayiciliğe adasa... Vehbi Koç falan olurdu. Kendini şiire vursa... İsmet Özel’in tahtını sallardı. Biliminsanı olsa... Aşıyı ilk o bulurdu. Köşe yazarı olsa... Hepimizi işinden ederdi. Roman yazsa... Orhan Pamuk’u yanına çırak alırdı.

Siyasete girse... Asla muhalefete düşmezdi. Mübalağa mı ediyorum? Bilmiyorum. Belki de ediyorumdur. Belki de o lanetli 'kaset gündemi'ni, bir anda 'Selefi gündemi'ne dönüştürebilen o muazzam kurnazlığın etkisi altında biraz fazla kalmışımdır." 


Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.