Ahmet Taşgetiren bıraktı

Ahmet Taşgetiren bıraktı

Zafer Çağlay'ın kol saati üzerinden AK Parti'ye yüklenen Hükümete yakın Star gazetesi yazarı Ahmet Taşgetiren, gazeteden ayrıldığını açıkladı.

Bir süredir Star yazarı Ahmet Kekeç ile kavga eden ve aynı gazetenin yazarları AKP Milletvekili Mehmet Metiner ve Hüseyin Gülerce'nin kavga girmesiyle gerilimin büyüdüğü Star'da Ahmet Taşgetiren'den açıklama geldi. Taşgetiren, kararını sosyal medyada "Star'dan ayrıldım. Ayrılma gerekçelerimi Es Medya İcra Kurulu Başkanı Ahmet Bayraktutar'a aşağıdaki yazıyla bildirdim" mesajıyla duyurdu.

 

İşte o mesaj:

tasgetirenbirakti.jpg

NE OLMUŞTU

Hükümete yakın Star gazetesi yazarları Ahmet Taşgetiren ile Ahmet Kekeç, 17 Aralık tartışması nedeniyle birbirlerine girmişti.

Ahmet Kekeç, “Kol saati öyle mi” başlıklı yazısıyla, Ahmet Taşgetiren’e yanıt vermişti. Taşgetiren ise köşesinde ABD’nin tutuklama kararı çıkardığı Zafer Çağlayan’ın saatinin içlerine sinmediğini yazmıştı. Ahmet Kekeç ise "Star yazarı ‘kontrollü darbe’ diyecek de, diyemiyor mu?" başlıklı yazısıyla kavgayı sürdürmüştü. Ahmet Taşgetiren ise "Kafa karıştırmayacak bir yazı" başlıklı yazısıyla kavgayı devam ettirmişti. Ahmet Kekeç, "Bay Taşgetiren" başlıklı yazısıyla Ahmet Taşgetiren'in yazısına yanıt vermişti. Ahmet Kekeç, yazısında da "FETÖ tapesi dışında bir lafın yok mu senin?" başlıklı yazısında, Ahmet Taşgetiren'e "Çirkinleşme potansiyeli yüksek bir kişiyle tartıştığımın farkındayım. Olsun. Bu da bir tecrübedir" sözleriyle yüklenmişti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.