Ahmet Taşgetiren radyo ve dergiden kovuldu!

Ahmet Taşgetiren radyo ve dergiden kovuldu!

Son zamanlarda muhalif çıkışlarıyla bilinen gazeteci Ahmet Taşgetiren’in Erkam Radyo’daki programına ve dergideki görevine de son verildi.

Ak Parti içindeki muhalif duruşu ile bilinen Karar gazetesinin yazarı Ahmet Taşgetiren, son dönemde hükümete yönelik sert eleştirileri ile gündeme geliyor.

Üç hafta önce, Milli Görüş’ün kanalı TV5’te Yıldıray Oğur’un sunduğu Medya Analiz programına katılan Ahmet Taşgetiren’in sözleri İslamcı camiada da tartışmalara neden olmuştu.

Erenköy Cemaati’nin mensubu olan Ahmet Taşgetiren programda, “12 Mart, 12 Eylül, 28 Şubat döneminde yazdım, kendimi bu zamandaki kadar kısıtlı bir duygu içinde görmedim” demişti.

Bu sözler sonrası Ahmet Taşgetiren’in Erenköy Cemaati’nin yayın organı olan Erkam Radyo’daki programına son verildi. Konuyla ilgili Odatv’nin telefonla ulaştığı Ahmet Taşgetiren, görevine son verilmesini yalanlamayarak, “Bu konuda konuşmak istemiyorum. Daha sonra kendim yazacağım” dedi.

DERGİDEKİ GÖREVİNE DE SON VERİLDİ

Ayrıca, Ahmet Taşgetiren'in, Erenköy Cemaati’nin bir başka yayın organı olan Altınoluk Dergisi’nin Sorumlu Yazı İşleri Müdürlüğü görevine de son veridi. Taşgetiren'in yerine ise Lütfi Aslan'ın getirildiği iddia ediliyor.

SİYASETCAFE.COM

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.