Ahmet YILDIZ

Ahmet YILDIZ

Gazze katliamını iki ay öncesinden bilen kitap

Gazze katliamını iki ay öncesinden bilen kitap

İsrail, bir ayı aşkın süredir kundaktaki/küvezdeki bebekten yatakta yaşlı insanlar kadar dur durak bilmeden katlediyor, bombalıyor.

Yahudiliğe ilişkin birtakım tevatürlerle birlikte bombalar dünyanın gözü önünde saçılıyor. Fosfor bombalarıyla körpe bedenler yakılıyor. 

21 yy.’da resmen bir soykırım yaşanıyor. İnsanlığın bugüne dek sahip olduğunu sandığı tüm birikim, kazanım kaba hoyrat bir biçimde toz oluyor yok oluyor.

Gerçekte ne oluyor? 

Bütün bu katliamlar, ABD ve AB’den müteşekkil ‘Batı’ denen emperyalist bütün bu işin arkasındaysa tesadüf olabilir mi?

Yoksa yaşadığımız bu orta çağa rahmet okutan akıl dışı şeyler bilinçli bir planın uygulanması mı?

Kim bu hepsi birer katile dönüşmüş, Nazileşmiş dünyaya meydan okuyan şımarık İsrailoğulları Yahudiler!

Gazze katliamı başlamadan daha iki ay önce Vatansız Paranın Çocukları adlı kitabı basılan yazar Emekli Albay Osman Başıbüyük, “Her şeyi planlayan bir beyin takımı var. Bu ekip gerekli ideolojileri yazıyor. Oyun, diyalektik çatışma üzerine kurulmuş. Tarafları çatıştırmak ana amaçtır. Tez ve antitezin çatışmasından çıkacak sentez bu ekibin ulaşmak istediği değişimdir. Tezi de anti tezi de bunlar yazıyor.” diyerek sanki olacakları önceden bilmiş ve bütün sorulara yanıt vermişti. 

Başıbüyük, dünyayı vatanları olmayan yalnızca ülkeleri kullanan bir elin parmaklarını geçmeyen sayıda ailenin yönettiğini ve her şeyi planlayarak gerçekleştirdiğini yazıyor:

“Dünyayı kendi haline bırakırsanız gelecekte neyle karşılaşacağınızı bilemezsiniz. İşte o birileri bu ihtimali ortadan kaldırmış, yüzlerce yıldır dünyanın geleceğini önceden planlıyorlar. 1789 Fransız İhtilali, 1848’de Avrupa’da yaşanan halk ayaklanmaları, Birinci ve İkinci Dünya Savaşları ve 1968 Gençlik Hareketleri gibi tarihin akışını değiştiren olayların hiçbiri tesadüf değil. Bütün bu hadiseler neyle sonuçlanacağı dikkatle planlanmış ve gerekli hazırlıklar yapıldıktan sonra fitil ateşlenerek hedefe ulaşılan küresel projelerdir. Bu küresel projeleri paranın sahipleri planlıyor.”

Macronundan Alman Olaf Scholz’a, Biden’den İngiltere, Kanada başbakanına kadar herkes bu planı destekliyor. Çünkü ‘kripto’ yapılar her yerdedir ve böyle günlerde gerçek yüzlerini göstermek zorunda kalıyorlar:

“Uygulayıcılar her ülkede o ülkenin kimliğinde yaşayana kriptolardır. Bu kriptolar bütün dünyayı bir örümcek ağı gibi sarmışlar. (…) Bütün dünyada medya, piramidin tepesindekilerin kontrolündedir. Halkları yönlendiren, bazen harekete geçiren bazen ise uyutan, bazı şeyleri görünür bazılarını ise görünmez kılan bu kontrollü iletişim ağıdır. Ana akım medyada her şey kontrol altındadır. Birbirine muhalif olanlar bile bir strateji içerisinde yönlendirilir. Kontrolsüz medyanın içinde de bu ekibin elemanları vardır. Onların görevi ise sisteme başkaldıranları marjinalleştirmektir.”

Osman Başıbüyük, dünyayı yöneten güçlerin şehir devletleri yaratmak istediklerini yazıyor:

“Bu yapının elindeki en büyük güç ise paradır. Bunların para kazanma gibi bir derdi yoktur. Çünkü parayı bunlar yaratır. Dünyadaki finans sistemi bu ekibin tekelindedir. Para, dünyayı yönetmek için kullanılan bir araçtır. Bu ekibin bir vatanı yoktur. Bütün dünyayı kendi vatanları olarak görürler. Bu yüzden onları ‘Vatansız Para’ diye adlandırıyoruz. Devletlerin artık bunların üzerinde kontrolü kalmamıştır. Çünkü devletler bunlara borçludur. Dünyada borçlu olmayan devlet yok. Sizin seçtiğiniz cumhurbaşkanları, başbakanlar, vekiller vesaire hepsi demokrasi oyununun figüranlarıdır. Dünyada ana aktör Vatansız Para’dır. Devletler ise ekonomik, askeri ve siyasi güçlerine göre Vatansız Para’dan sonra kendi aralarında sıralanır. Hepsi de Vatansız Para’nın birer oyuncağıdır. Vatansız Para, şehir devletlerine ulaşana kadar oyuncaklarını bölüp parçalayarak çoğaltmak istiyor! Tabi siz uyursanız.”

 

vatansiz-paranin-cocuklari.jpeg


 
Dünyada bu düzenin nasıl kurulduğunu tarihi bir akış içerisinde anlatan Osman Başıbüyük, bu oylumlu ve çok kolay okunan kitabında Yahudilere İsrailoğullarına özel bölüm ayırıyor.

Aslında dünyayı vatansız para sahiplerinin yönettiğini ama vatansız para sahiplerinin çoğunun da Yahudi olduğunu ayrıntılarıyla veriyor.

İşte bu nedenle kimse karşı gelmiyor, gelemiyor; çünkü Gazze’de yaşanan katliamları aslında dünyanın sahipleri istiyor ve aparatlarına yaptırıyor, kriptolarına destekletiyor.

Osman Başıbüyük belki de bu nedenle Hamas’ın İsrail’e saldırısını duyduğunda ilk önce “Eyvah, bu bir oyun, Gazze diye bir yer kalmayacak, bu iş İsrail’in bilgisi içinde” diyerek  yaşanacakları önceden işaret etmiş ve yazılar yazmıştı.

Başıbüyük’e göre İsrail Gazze’yi ele geçirecek.

Vatansız para sahiplerinin asıl amacını ise kimse tam bilemeyecek.  

(Osman Başıbüyük- Vatansız Paranın Çocukları
Barış Kitap, Ankara Ağustos 2023)

 

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ahmet YILDIZ Arşivi