AK Parti Genel Merkezi'nden flaş açıklama: Cumhurbaşkanı bizi ters köşe yaptı

AK Parti Genel Merkezi'nden flaş açıklama: Cumhurbaşkanı bizi ters köşe yaptı

Adalet ve Kalkınma Partisi’nden (AKP) flaş bir açıklama yapıldı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Genel Merkezi ters köşe yaptığı ifade edildi.

31 Mart yerel seçimlerine ilişkin değerlendirmelerde bulunan Adalet ve Kalkınma Partisi Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz, Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, kendilerini ters köşe yaptığını ifade etti.

Erdoğan’ın geçtiğimiz haftalarda İl Başkanları Toplantısında belediye başkan adaylarını tanıtmadan önce yaptığı açıklamalarda görüntü ve gürültü kirliliğinin önüne geçmek için yeni bir seçim kampanyası başlattıklarını açıklamıştı. Erdoğan her seçim döneminde cadde ve sokakların parti bayraklarla donatıldığını artık günümüzde buna ihtiyaç olmadığını ifade etmiş ve bu tarz seçim propagandasından vazgeçtiklerini açıklamıştı.

Ünlü anketçi Adil Gür İstanbul'un kazananını açıkladı

Bu seçim kampanyasına ilişkin bir açıklama da AKP Genel Başkan Yardımcısı Demiröz’den geldi. Demiröz tüm partilerin bu kampanyaya destek vermesi durumunda tasarrufun 40-50 milyon TL'yi bulacağını ifade etti.

Seçim kampanyasına ilişkin konuşan Demiröz, “Cumhurbaşkanımız bizi ters köşe yapacağını bilemedik. Cumhurbaşkanının o günkü konuşmasının ardından bayrak ve afiş siparişlerini durdurduk"  dedi.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.