AK Parti teşkilatı resmen ayaklandı: Bunları istemiyoruz

AK Parti teşkilatı resmen ayaklandı: Bunları istemiyoruz

Adalet ve Kalkınma Partisi’nde bir ilk yaşanıyor. Teşkilat resmen ayaklandı ve sokağa çıktı. İşte ayrıntılar;

31 Mart yerel seçimleri öncesi Adalet ve Kalkınma Partisi’nde büyük bir kriz yaşanıyor. AK Parti Konya Seydişehir İlçe Teşkilatı, görevinden istifa eden İlçe Başkanı Mustafa Konurer'in yerel seçimlerde aday gösterilmediğini öğrenince ayaklandı ve sokağa çıktı.

Mustafa Konurer’in yerine geçici olarak atanan Sadettin Kuyucak, teşkilat ve partililer ile birlikte sokakta toplanarak açıklamalarda bulundu. Kuyucak,  temayül yoklamalarına rağmen teşkilatlarının ve Seydişehir vatandaşlarının taleplerinin dikkate alınmamasına tepki gösterdi.

Çocuk istismarcısı imam serbest yargılanacak

TEŞKİLATI YOK SAYMAKTIR

‘Genel Merkezimiz tarafından Seydişehir Belediye Başkan Adayının belirlendiği iddiası kabul edilir bir durum değildir’ diyen geçici olarak İl Başkanlığı görevine atanan Sadettin Kuyucak, böyle bir durumun olması durumunda teşkilatların yok sayılacağını ifade etti.

Ünlü anketçi Adil Gür İstanbul'un kazananını açıkladı

‘AKSİ HALDE İSTİFA EDERİZ’

Ak Parti Genel Merkezi tarafından belirlendiği ileri sürülen adayın ilçede seçim kazanmasının mümkün olmadığını ifade eden Kuyucak, Genel seçimlerde düşülen hatalara tekrar düşülmemesi için bu kararın gözden geçirilmesi gerektiğini aksi halde ilçe teşkilatı olarak toplu halde istifa edeceklerini belirtti.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.