AK Parti'de miting hezimeti!

AK Parti'de miting hezimeti!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun "Evet" kampanyası için gittiği Aydın'da yaşadığı miting hezimeti, AKP içinde tartışma yarattı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun “Evet” kampanyası için gittiği Aydın'da yaşadığı miting hezimeti, AKP içinde tartışma yarattı. 10 bin kişilik İstasyon Meydanı'na miting için 250 kişi toplanınca AKP il teşkilatı içindeki tartışma sosyal medyaya da yansıdı. Aydınlık'ın haberini birbiriyle paylaşan partililer, “Suçlu kim?” tartışması başlattı.

EVETÇİLERİN MORALİNİ BOZDUNUZ

Evet cephesi için hüsranla sonuçlanan miting sonrası sosyal medyada “Bir bakanın katılacağı etkinlik nasıl böyle cılız olur?' diyen üyeler, AKP Aydın İl Yönetim Kurulu'na yüklendi. Daha önceden miting yapacağı açıklanan Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın Aydın programının da iptal edilmesi “Evet cephesinin şimdiden Aydın’da kaybetti” şeklinde yorumlandı. Cılız miting girişimi sonrası sosyal medyada yer alan sitemler arasında “Siz bir bakanı Aydın'ın her yerine koşturursanız olacağı budur. Ne hakkınız var Aydın'da evet diyeceklerin moralini bozmaya, herhalde bu teşkilattan hesap sorulur” ifadeleri dikkat çekti.

Kaynak:Onur Altınkaynak/Aydın

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum