AK Parti'de Nihat Hatipoğlu bombası

AK Parti'de Nihat Hatipoğlu bombası

Sıcak Gelişme… Mart 2019’da yapılacak yerel seçimlere 5 ay kala Adalet ve Kalkınma Partisi’nde (AKP) Nihat Hatipoğlu sürprizi yaşanıyor. İşte flaş haberin ayrıntıları;

Ramazan ayında ekranların vazgeçilmez ismi Nihat Hatipoğlu’nun yerel seçimlerde AK Parti’den aday gösterileceği ileri sürüldü.

Yerel seçimlere 6 ay kala partilerde aday belirleme süreci devam ediyor. Özellikle Ak Parti’nin sürpriz isimleri aday göstereceği konuşuluyor.

Ulusalpost.com'da yer alan habere göre; AK Parti yerel seçimlerde kayyum atanan belediyeleri kaybetmek istemiyor. Bunların başında ise Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi geliyor. İşte bu yüzden AK Parti’nin Diyarbakır'da seçim kazandıracak bir isimle şansını denemek istediği ileri sürülüyor.

HDP'nin Diyarbakır'da çok güçlü olduğunu da göze alan Ak Parti hükümetinin Diyarbakır'da Nihat Hatipoğlu ismiyle yarışa katılacağı iddia edildi.

Daha öncelerde bir çok kez gündeme gelen Nihat Hatipoğlu ismi bu kez Diyarbakır için yeniden gündeme gelmesi yüksek ihtimal. Bir çok ismin dile getirdiği Nihat Hatipoğlu AKP'ye Diyarbakır'da zafer kazandıracak isimler arasında yer alıyor.

RAMAZAN EKRANLARININ MENKİBECİ HOCASI

Nihat Hatipoğlu, özellikle Ramazan ayında ve özel dini günlerde ekranlarda hikaye anlatmakla tanınıyor.

Dini hikayeleri dramatik bir biçimde anlatan Nihat Hatipoğlu bir süre önce ise Sultanahmet'teki oteline kaçak kat yapmakla suçlanmıştı.

AĞLAYAN KÜTÜK HİKAYESİ

Hatipoğlu, 'Ağlayan Kütük Hikayesi' ile popüler olmuştu.

Hatipoğlu'nun dramatik hikayeler anlatarak ve çok yüksek rakamlarla televizyon kanallarından ücret alması ise sosyal medya ve basının en çok ilgi gösterdiği konuların başında geliyor. 

HATİPOĞLU KİMDİR?

Diyarbakır doğumlu olan Nihat Hatipoğlu, 1975’de Uşak İmam-Hatip Lisesi’ni ve Uşak Lisesi’ni bitirdi.

1981 yılında Ankara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi’ni tamamladı.

2012 yılında profesör olan Hatipoğlu, 1985-1987 yılları arasında Mısır’da Arapça üzerine eğitim gördü. 

Dicle Üniversitesi ilahiyat Fakültesi Hadis Ana bilim dalı öğretim üyesi olarak görev yapan Nihat Hatipoğlu, Flash, Star, Kanal A ve son olarak ATV’de haftalık dini sohbet programlarını sundu.

Kırk civarında yayınlanmış kaset, CD, VCD’si bulunan Hatipoğlu’nun yurtiçinde ve yurtdışında seri konferansları da devam ediyor.

siyasetcafe.com

hatip-manset1.jpg

hatipppp.jpg

gormez.jpg

 

cubbeli-009.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.