AK Parti'den Trump'ın mektubunu alkışlatan Kılıçdaroğlu'na çok sert tepki!

AK Parti'den Trump'ın mektubunu alkışlatan Kılıçdaroğlu'na çok sert tepki!

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, grup toplantısında Trump'ın mektubunu alkışlatan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na çok sert yanıt verdi. 

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, ABD ve Rusya ile yapılan mutabakatların ardından önemli açıklamalarda bulundu.

Çelik, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun grup toplantısında Trump'ın çirkin mektubunu okuyarak alkışlatmasına çok sert yanıt verdi.

'Bizim açımızdan yok hükmündeki mesajı grup konuşmasında söz konusu ederek siyasi sabotajı gerçekleştirmeye çalışıyorlar.'diyen Çelik sözlerine şu şekilde devam etti:

'Eğer gerçekten samimiyse CHP Genel Başkanı terör örgütünün yanında olan partiye yönelik bir eleştiri getirmelidir.

Türkiye'nin haklı tezi dünya tarafından kabul edilmiş ancak CHP bu olgunluğu gösterememiştir. Kendisi 7 tane soru sormuş. Onun şimdiye kadar bu makama karşı hürmetkar tutum içerisinde olmadığını biliyoruz.

Mektubun sızdırılması tüm bu diplomatik başarı süreçlerini sabote etmek için kullanılmak istendi.(Kılıçdaroğlu) Aynı grup konuşmasında FETÖ ve PKK tarafından bir yalan olarak ortaya koyulan Türkiye Cumhuriyeti'nin teröristlere yardım ettiği şeklindeki propagandayı dillendiriyor. Bunu Mehmetçik sınır ötesinde konuşlanmışken yapıyor.

Zamanlama da manidardır. Türkiye'nin yaptığı şey Ortadoğu halklarını terörün pençesinden kurtarmaktır.

Terör örgütlerini meşrulaştıran sözler söyleyenler, eğer siyasi namustan bahsediyorsa önce kendi sözleri konusunda öz eleştiri vermelidir.

Yaptığı konuşmalarda namustan bahsedip duran Kılıçdaroğlu, seçim döneminde, verdiği 'Hiçbir işçi çıkarılmayacak namus sözü veriyorum' sözlerini unuttu mu?' 

 

 

siyasetcafe.com

 

 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.