AK Partili yazar eleştirmişti! Cevap oğlundan geldi! Kemal Sunal halktır

AK Partili yazar eleştirmişti! Cevap oğlundan geldi! Kemal Sunal halktır

Ak Parti hükümetine yakınlığıyla bilinen yazarlardan Cemile Bayraktar’ın Kemal Sunal ile ilgili kullandığı ifadelere yanıt Ali Sunal’dan geldi. İşte ayrıntılar;

Ali Sunal,  Gazeteci – Yazar Cemile Bayraktar’ın açıklamalarına çok sert tepki gösterdi.

Cemile Bayraktar, Kemal Sunal filmlerine ilişkin "Bu ülkeye zihinsel anlamda yapılmış büyük bir kötülük. Bu filmler resmen insanın zekâsına hakaret" ifadelerini kullanmıştı.

Cemile Bayraktar’ın, Kemal Sunal filmlerine ilişkin sözlerine Kemal Sunal’ın oğlu Ali Sunal’dan sert tepki geldi.

Bayraktar sosyal medya hesabından Sunal'a ilişkin, "Çünkü alternatifi yoktu. Yoksa birkaçı hariç çok iyi yapımlar değiller. Sunal elbette bizim markamız, değerli, rahmet olsun ancak bu ülkeye zihinsel anlamda yapılmış büyük bir kötülük. Bu filmler resmen insanın zekâsına hakaret. Linç için hazırım ama doğrusu bu, beğenmeseniz de" demişti.

İşte o paylaşım:

cemile-siyasetcafe.jpg

Ali Sunal ise bu açıklamalara karşı, Twitter’dan, “'Cemile Bayraktar babamın filmlerini beğenmiyormuş olabilir çokta önemli değil. Ama bu filmlerin kötü olduğunu halka hakaret olduğunu belirtecek bilgisi nereden acaba? Neyse ya o da hiç önemli değil #KemalSunal sırtını halka dayamış harika bir insandır tek gerçek bu” yanıtını verdi.

Sunal, devamında, "Prim yapmak ünlü olmak için artık bari bu melek insana dil uzatmayın ayıptır. Bu halk #KemalSunal'ına laf ettirmez bakın bu güzel isim altında ezilirsiniz! Ayrıca Ak Partili diye genellemeyelim Kemal Sunal'ı seven milyonlarca Ak Parti'ye oy veren sempati duyan insan var Kemal Sunal halktır hepimizindir" dedi.

siyasetcafe.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum