"AK Partililer ne zaman FETÖ'ye dokunsak bizi durduruyor "Siyasette en temiz parti MHP"  Gazeteci böyle isyan etti

"AK Partililer ne zaman FETÖ'ye dokunsak bizi durduruyor "Siyasette en temiz parti MHP" Gazeteci böyle isyan etti

Afyon Yerel Basın gazetesi yazarı Ahmet Uçmak’ın yazdığı “Ak Parti ve FETÖ” başlıklı yazısında "15 Temmuz’da ve sonrasında Siyasette en temiz parti'ninde Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) olduğunu bilmek bizlere güven veriyor." dedi.

Afyon Yerel Basın gazetesi yazarı Ahmet Uçmak’ın yazdığı “Ak Parti ve FETÖ” başlıklı yazı dikkat çekti.

 

 Gazete yaptığı bir FETÖ tutuklaması üzerine AKP’liler tarafından baskıya uğradığını iddia eden Uçmak, yazısında, “Afyonkarahisar'da ve Türkiye'de ne zaman Siyasette FETÖ kelimesi konuşulsa, Konuşulmasından en büyük rahatsızlık duyanlarda Ak Parti yönetiminde olan insanlar olduğunu görmek, bizleri çok derinden yaralıyor” ifadelerini kullandı.

 

Uçmak yazısının devamında şu ifadeleri kullandı:

“Çünkü FETÖ'den gözaltına alınanlar, STK ve Siyasi Partilerin içinde Ak Parti ile mutlaka bağlantılı insanlar olduğunu görüyoruz. Ve bu insanların bir şekilde siyasetten temizlenmesi gerektiğini düşünüyorum. Bunları haberlerimize taşımak için bizlere destek vermek yerine arkamızdan organize bir şekilde Ahmet Uçmak’a nasıl zarar verebiliriz, düşüncesinin ne kadar yanlış olduğunu da söylemek istiyorum.

Bu arada 15 Temmuz’da ve sonrasında Siyasette en temiz parti'ninde Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) olduğunu bilmek bizlere güven veriyor. Ben artık şunu söylemek istiyorum. Tüm Emniyet Müdürlüklerine ve Bürokrasiye bağlı tüm kurumların MHP’li insanlardan oluşması bizim güvenliğimiz için çok önem arz ediyor. Çünkü insanların seçimlerde oyları ile göstermek ve vurgulamak istedikleri de, bu konu olduğunu tüm siyasiler biliyor. İnsanlar artık Siyasete güvenmek istiyor.

 

Geçenlerde FETÖ'cü Müdür Tutuklandı haberini yaptım. Bu yaptığım haberden siyaset başta, bürokrasi çok rahatsız oldu. Yaptığım haberi yalanlıyanlar, FETÖ'cü müdürü savunmaya kalkanlar ve yaptığım haberden dolayı adeta hakaret ve baskı uygulayanları gördüğümde doğru yolda olduğumu, Vatanını seven her insanın terör örgütlerine karşı amansız mücadele vermesi gerektiğini göstermiş oldum.

 

Şimdi özellikle köşe yazımın başında “Ak Parti ve Fetö” yazdım. Yazmamda asıl üzerine vurgulamak istediğim noktaya gelince , Ak Parti İl Başkanı Av. Hüseyin Sezen'in “rahatsız olmaması” gereken bir noktada, FETÖ ile ilgili olarak Valiliğe verilen Dosya ve ardından bir müdürün sicilinin bozulması, beni çok derinden yaraladığını gördüm.

 

Halen daha kendi kendimi sorguluyorum. Yazdığım ve hedef olarak gideceği yer belli olan bir yazıda, "Fetö cülere hakkında işlem yapılmama talimatı verenler kimler ??.. Afyonkarahisardaki bu isimler kim ?? .. Hangi işadamları ??..Kamu görevinden ihraç edilip makam ve mevki sahibi olanlar kimler.." yazısından neden Ak Parti İl Başkanı Av. Hüseyin Sezen rahatsız oldu.??, Bu konuyu düşmanlık yapmak yerine, Gazetecilere hakkımda yanlış bilgiler vermek yerine, AkPartili Belediyelere talimat vermek yerine çocuklarımın rızkı ile uğraşmak yerine, “Ortada bir yanlış anlaşılma var Ahmet demesi gerekmiyormu”?, beni tehdit etmesini ve konu hakkında beni bilgilendirmemesini halen daha anlamış değilim.

 

Bizler Ak Parti İl Başkanımıza güvenmiyecekmiyiz, sevmiyecekmiyiz, saygı duymayacakmıyız, işimiz düştüğünde aramıyacakmıyız, Ak Partinin Ak Kadroları için, Reisimiz, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yolunda canımızı vermiyecekmiyiz, FETÖ denen şerefsiz, alçak örgüt ile mücadele etmiyecekmiyiz.?? Bu sorular Başkanımızdan halen cevap bekliyor. Cevap gelene kadar’da yazmaya devam edeceğim..??”

 

Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.