Akit Atatürk'e iftiraların olduğu "Put Adam" kitabını savundu

Akit Atatürk'e iftiraların olduğu "Put Adam" kitabını savundu

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'e iftira ve hakaretlerin yer aldığı "Put Adam" kitabının yasak olması Akit gazetesi tarafından eleştirildi.

Atatürk'e hakaret eden sözde İslamcılara yer vermeyi adet haline getiren Akit gazetesi, Put Adam kitabının yasak olmasını eleştiren bir konuşmayı yayınladı.

Akit gazetesinin Youtube kanalında konuşturulan sözde gazeteci Hasret Yıldırım Atatürk'e hakaret ve iftiralarla dolu kitabın yasak olmasını eleştirdi.

Gazete kanalında yayınlanan bu konuşmayı manşetten "2020 Türkiye'sinde yasaklı olan kitap Put Adam" başlığı ile haberleştirdi.

Sözde gazeteci Yıldırım konuşmasında, bütün Türk kelimesine allerjisi olanlar gibi Atatürk ismini özellikle kullanmadan Mustafa Kemal diyerek devam ediyor ve kitabın yasaklanmasını "Kemalist sansür" olarak değerlendiriyor.

Atatürk'ü koruma kanunu eleştiren Yıldırım, akıl vermeyi de ihmal etmiyor. Atatürk'ü koruma kanunun kaldırılmasını ve Atatürk'ün tartışılarak değerlendirilmesi gerektiğini söyleyen Yıldırım, ifadelerinde Atatürk'ten küçümseyici ifadeler ile bahsediyor.

 

putadam.JPG

Akit'in bu günkü manşeti

 

KİTABI KİM YAZDI

Hayatı boyunca Türk düşmanlığı yapan, kumarbaz, ahlak yoksunu ve Atatürk ile Türk milletine hakaretten yargılanmış olan, Necip Fazıl Kısakürek  “Abdullah Abdurrahman” takma adıyla Arapça olarak yazdığı Put Adam kitabı daha sonra Türkçeye çevrildi ve 2019 yılında yasaklandı.

Ulu Önder Atatürk'e hakaret eden, aslı olmayan suçlamalar, iftiralar bulunan Put Adam kitabında geçen ifadeleri burada yazmıyoruz. 

 

 

siyasetcafe.com

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.