Akit'ten tepki çeken haber! 4 kardeşin ölümünden bu kitabı sorumlu tuttu

Akit'ten tepki çeken haber! 4 kardeşin ölümünden bu kitabı sorumlu tuttu

Akit, İstanbul Fatih'te 5 katlı binanın birinci katında cansız bedenleri bulunan dört kardeşle ilgili skandal bir haber yaptı.

İstanbul Fatih'te 5 katlı binanın birinci katındaki dairede Cüneyt, Oya, Yaşar ve Kamuran Yetişkin kardeşlerin cansız bedenleri bulunmuştu.

Kardeşlerin toplu şekilde intihar mı ettiği, yoksa bir kardeşin diğer kardeşlerini öldürüp canına mı kıydığı konusu hala tartışılırken, Akit'ten konuyla ilgili tepki çeken bir haber geldi.

Dün dehşet evinden çekilen yeni görüntülerde yer alan bir kitabı haberine konu eden Akit, Richard Dawkins'in "Tanrı Yanılgısı" isimli kitabının intihara sürüklediğini iddia etti.

 

kitap-siyasetcafe.png

 

Söz konusu haberde, "Türkiye'nin gündeminden düşmeyen dehşet evinde Evrim safsatasının en ateşli savunucularından Richard Dawkins'in "Tanrı Yanılgısı" kitabı bulundu. Ateizm propagandası yapan skandal kitap 2008 yılında Türkiye'de infiale neden olmuştu. Bütün dinlerin alenen inkar edildiği kitaba, halkı kin ve düşmanlığa tahrik etmesi gerekçesiyle dava açılmıştı." ifadelerine yer verildi.

 

 

 

siyasetcafe.com

 

 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.