AKP 6 ili MHP’ye bırakacak mı? Canlı yayında açıkladı

AKP 6 ili MHP’ye bırakacak mı? Canlı yayında açıkladı

Flaş açıklama… MHP’nin yerel seçimlerde yaptığı jestlerin ardından Adalet ve Kalkınma Partisi’nden flaş bir açıklama geldi.

Adalet ve Kalkınma Partisi 74 ilin belediye başkan adayını resmen açıkladı. Geriye kalan 7 ilin belediye başkanına ilişkin çalışmaların devam ettiği ifade edildi.

Milliyetçi Hareket Partisi 31 Mart 2019’da yapılacak yerel seçimler öncesi çok önemli kararlara imza attı ve Ak Parti’ye üç ilde jest yaptı. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, yerel seçimlerde İstanbul, İzmir ve Ankara’dan aday çıkarmayacaklarını açıkladı. Dün ise bir iddia daha ortaya atıldı ve MHP’nin Erzurum ile Denizli belediye başkan adaylarını geri çektiği belirtildi.

Flaş Haber: MHP'nin 51 ilde adayı belli oldu

MHP’nin aday çıkarmadığı bu illerde Cumhur İttifakı’nın adayına oy vereceği ise resmen açıklandı. MHP'li Sadir Durmaz bugün yaptığı açıklamada 'aday çıkarmadığımız illerde İttifakın adaylarını destekleyeceğiz' ifadelerini kullanmıştı.

AK Parti Ankara adayları netleşti: MHP’ye jest yok!

Adalet ve Kalkınma Partisi’nin bu jestlere karşılık bir jestinin olup olmayacağı merak konusuyken Mahir Ünal’dan canlı yayında bir açıklama geldi.

NTV canlı yayınına katılan AKP Genel Başkan Yardımcısı Ünal’a şu soru yöneltildi: AK Parti 6 ili MHP'ye bırakacak mı?

Mahir Ünal ise bu soruya dikkat çeken bir yanıt verdi ve Bahçeli ile Erdoğan arasında yapılacak görüşmeyi işaret etti. AKP’li Mahir Ünal, “Genel başkanların görüşmesinden önce yorum yapmak doğru olmaz" ifadelerini kullandı.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.