​​​​​​​AKP Andımızı  kaldırdı CHP'den tıs yok!  Halk Tv ve Cumhuriyet suskun

​​​​​​​AKP Andımızı kaldırdı CHP'den tıs yok! Halk Tv ve Cumhuriyet suskun

Danıştay İdari Dava Daireleri Kurulu, ilköğretim okullarında öğrenci andının okunması yönündeki Danıştay 8. Daire'sinin kararını kaldırdı.

Herhalde tüm tv kanalları o gece bu konuyu konuşur, ertesi gün gazeteler manşetten duyurur, muhalefet tam malzeme buldu gürültü koparır diye beklerken basın yayın organlarında ve muhalefette garip bir ölüm sessizliği görüldü.

Sokakta Siyasetcafe olarak konuştuğumuz insanlar "AKP zaten bunu istiyordu. Nerede CHP nerede bu Cumhuriyetçiler" diye tepkilerini dile getirdiler.

CHP, en son Kılıçdaroğlu'nun ağzından 2018'de CNNTürk'te bu konuyu konuşmuş ve Kılıçdaroğlu Danıştay Genel Kurulu'nun Erdoğan'ın istediği doğrultuda yanıt vereceğini söylemişti.

Bugünkü gazetelerde değil manşet ilk sayfalarda haber bile olmadı.

gazete-min.jpg

Cumhuriyetçilikte Atatürkçülük'te mangalda kül bırakmayan hatta Andımız videolarından binlerce lira para kazanan Odatv ise pespaye bir başlıkla sanki kendilerini ilgilendiren bir şey değilmiş gibi  "Danıştay'dan MHP'yi kızdıracak karar!" diye verdi. Odatv'nin daha sonra gelen tepkiler üzerine haberi sildiği görüldü. (https://odatv4.com/bahceli-andimizi-simdi-nerede-okutacak--12032149.html)

Sokakta konuştuğumuz vatandaşların çoğu, "Bu basın işgal edildiğimizde de aynısını yapar. Türkün Türkten başka dostu yok" dediler.

andimiz-005.jpg

Siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum