AKP'de dansöz skandalı!

AKP'de dansöz skandalı!

Çorum'un bir ilçesinde AKP'li Belediye Başkanı seçim sonuçlarını dansözle kutladı. Dansözlü kutlamanın görüntülerinin ortaya çıkmasının ardından Belediye Başkanının yarın açıklama yapacağı söylendi.

Çorum'da seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından AKP'li Belediye Başkanı Recep Çatma ve ekibinin dansözlü eğlence yaptığı ortaya çıktı. Skandal görüntülerin ardından Belediye Başkan vekili Fatma Selvi, “Başkanım Ankara’da, yarın dönecek. Konuyla ilğili açıklamada yarın yapılacak” dedi.




“Tatar Ramazan” isimli Facebook kullanıcısı
 tarafından paylaşılan fotoğraflarda AKP’li İskilip Belediye Meclisi Üyeleri A.Y., N.K., M.D. ile İskilip Belediyesi'nde Su İşleri Müdürü olan H.B.'nin iki dansözle eğlendikleri fotoğraflara yansıdı.



Paylaşılan fotoğrafların ardından İskilipliler sosyal
 tesisin “pavyon” haline getirilmesine tepki gösterirken "Böyle insanların bizi yönetmesi acı bir durum" yorumlarını yaptı. Fotoğrafların paylaşıldığı sayfada Belediye Başkanı Recep Çatma'nın ve yeni ilçe yönetiminden bir kaç isminde gecede yeraldığı iddia edildi.
 

ODATV

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.