AKP’li vekil, Erdoğan’a benzetmek için uygun görülen kişileri açıkladı

AKP’li vekil, Erdoğan’a benzetmek için uygun görülen kişileri açıkladı

Rıdvan Dilmen’in katıldığı televizyon programında yaptığı benzetmenin ardından tartışmalar artarak devam ediyor. Son olarak AKP’li bir vekil Dilmen’in yaptığı benzetmeyi eleştirirken, Erdoğan’a benzetmek için uygun görülen kişilerin isimlerini açıkladı.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, Rıdvan Dilmen’in Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı Deniz Gezmiş’e benzetmesine sert tepki gösterdi ve ardından Erdoğan’a benzetmek için uygun görülen şahısların listesini çıkardı.

Flaş Açıklama! ‘Deniz Gezmiş, Öcalan gibi teröristtir’

Erdoğan'ın "Türk siyaset hayatında bir fenomen, aynı zamanda karizmatik liderlerin sonuncusu" olduğunu belirten AKP'li Özdağ, "Benzeteceklerse, Malkoçoğlu’na, Hüseyin Gazi'ye, Battal Gazi’ye, Yıldırım Beyazıt'a benzetsinler" dedi.

Bahçeli’den Dilmen’e ‘Deniz Gezmiş’ cevabı! 'Özür dile'

Özdağ, Dilmen’e ”Madem Deniz Gezmiş’i o kadar iyi tanıyor, bir programını buna ayırsın, Gezmiş’i konuşalım” çağrısı yaptı.

Konu ile ilgili konuşan Milletvekili Özdağ, şunları söyledi:

"Sayın Erdoğan’ı benzetecek adam mı bulamamış. O adamlar belli, Malkoçoğlu’na benzetsin, Hüseyin Gaziye, Battal Gazi’ye, Yıldırım Beyazıt’a benzetsin. Tayyip Erdoğan Türk siyasi hayatında bir fenomen, aynı zamanda karizmatik bir liderlerin sonuncusu bence. Rahmetli Mustafa Kemal Atatürk’ten sonraki Türk siyasi hayatındaki başarılı adam. 12 seçim kazanmış, hem ibadet etmiş hem şeytan taşlamış. Bu partiye her seçimde millet teveccüh etmiş buraya getirmiş. O nedenle bu benzetmeyi kabul etmemiz mümkün değildir.”

Şeytan Erdoğanı Deniz gezmişe benzetti

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.