Akşener bu sefer çok pis "mağdur" oldu: Kırşehir'de İYİ rezalet!

Akşener bu sefer çok pis "mağdur" oldu: Kırşehir'de İYİ rezalet!

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Kırşehir ziyareti “mağdur edebiyatı” yapmak için tam bir kara komediye dönüştü.

MHP’den ihraç edildikten sonra İYİ Parti’yi kuran ve Genel Başkanlığına gelen eski İçişleri Bakanı Meral Akşener yurt içi gezilerine Kırşehir ile devam etti.

ÜMİT ÖZDAĞ VALİYİ TEHDİT ETTİ: SENİ UNUTMAYACAĞIZ!

Akşener’in Kırşehir’de yaptığı programa Valilik tarafından “meydan” verilmediği ifade edilirken, İYİ Partililerce Kırşehir Valisi adeta topa tutuldu. Hatta İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Ümit Özdağ tarafından “Seni unutmayacağız” denilerek adeta tehdit edildi. Özdağ, daha sonra bu paylaşımını silerek Akşener’in çöp konteyrındaki resmi “AKP demokrasisi” tagıyla paylaştı.

AKŞENER’İ ÇÖP KONTEYNIRINA ÇIKARTTILAR

Akşener, Kırşehir ziyareti sırasında, ses sistemi kurulmuş kırmızı halı serilmiş platformun üstüne konulan bir çöp konteynırı üzerine çıkartılarak konuşma yaptırıldı.

Akşener’in bu halinin fotoğrafları İYİ Partililerce Kırşehir Valisine yönelik tepkili sözlerle paylaşıldı.

MAĞDUR EDEBİYATI

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in bu şekilde kadın haliyle bir çöp konteynıra çıkartılarak konuşturulması bazı iyi partililerce de tepkiyle karşılandı. Konuyu değerlendirenler, “Sayın Akşener’in mağdur gösterilmesi için böyle bir mizansene hiç gerek yoktu. Kendisi buraya niçin çıktı hiç anlamadık. O haliyle Allah korusun ya konuşurken dengesini kaybedip düşseydi bunun sorumluluğunu kimlere yükleyecektik? Sayın Akşener’i Kırşehir Valisi mi düşürmüş olacaktı?” şeklinde konuştular.

magdur1-003.jpg

OLAY TAM AZİZ NESİN’LİK

Akşener’in Kırşehir’de yaşadığı durum siyaset dünyasında da gülümseme ve eleştiriyle karşılanırken, yaşanan durumun tam Aziz Nesin’lik olduğu ifade edilerek, “Akşener, partisine Google’ın dahi çocuğunu transfer etmiş ama Hollywood’dan bir de senarist transfer etseymiş iyi olacakmış. Çünkü bu senaryoları kim ayarlıyorsa çok acemice yapmışlar. Platformu, kırmızı halıyı, ses düzenini bulanlar bir kürsü mü bulamamışlar da Akşener’i çöp konteynırının üzerine çıkartmışlar” şeklinde değerlendirmelerde bulundular.

ERDOĞAN'I ŞAHİT GÖSTERMİŞTİ

Cumhurbaşkanlığı'na adaylığını ilan eden İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, kendisine yönelik FETÖ'cü suçlamalarına cevap olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı şahit göstermiş ve kendisinden başka FETÖ ile mücadele eden tek kişinin Erdoğan olduğunu söylemişti.

Meral Akşener’in Kırşehir gezisinde yaptığı konuşmayı böyle paylaştılar:

magdur3-001.pngmagdur4.pngmagdur5.png

 

Hakan Sönmez siyasetcafe.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum