Enes Batur'un 'Altın Kelebek Ödülü' elinden alındı

Enes Batur'un 'Altın Kelebek Ödülü' elinden alındı

Hürriyet'in haberine göre, Altın Kelebek ödül töreninden sonra seslendirip yayınladığı videoda çocuklara kötü örnek olabilecek görüntüler olması nedeniyle kamuoyunda büyük tepki oluştuğundan Enes Batur’a verilen ödül geri alındı.

Hürriyet'in 44 yıllık Altın Kelebek ödülleri geçtiğimiz günlerde sahiplerini bulmuştu. Bu yıl Youtuber-Instagramer kategorisi Altın Kelebek ödülleri arasında yer almış ve ilk ödül Enes Batur’a verilmişti.

 

Yıldız Tilbe ile Seze Aksu'nun kıskançlık krizi 25 yıl sürdü

 

 

batur.jpg

Ödül töreninden sonra Enes Batur’un seslendirip yayınladığı videoda çocuklara kötü örnek olabilecek görüntüleri kamuoyunda ve Hürriyet dünyasında büyük tepkiye neden oldu. Hürriyet, çocuk hakları konusunu sosyal sorumluluk anlayışı içinde gören ve bu bilinçle yayın yapan bir gazetedir.

 

Hadise'yi üzen ayrılık

 

Hürriyet’in farkındalık yaratmaya çalıştığı çocuk hakları konusunda Enes Batur’un sorumsuz yayını okuyucularımız, sivil toplum kuruluşları ve Altın Kelebek jürisi tarafından kabul edilemez bulundu. Altın Kelebek jürisi, Hürriyet ilkelerini ve okuyucularımızdan da gelen tepkileri dikkate alarak yaptığı değerlendirme sonucu Enes Batur’a verilen ödülü iptal etti.

siyasetcafe.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.