Akşener, Erdoğan'ın niye kızdığını açıkladı

Akşener, Erdoğan'ın niye kızdığını açıkladı

İYİ Parti Genel Başkanı Akşener, Boğaziçi Üniversitesine kızan Erdoğan’ın asıl amacını açıkladı ve çarpıcı ifadeler kullandı. İşte haberin ayrıntıları;

İYİ Parti lideri Meral Akşener, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘Boğaziçi Üniversitesi'ne yönelttiği suçlamayla ilgili flaş bir açıklama yaptı.

Meral Akşener, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Boğaziçi Üniversitesi'ne yönelttiği “yerli ve milli olmama” suçlamasıyla ilgili bir iddiada bulundu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, Boğaziçi Üniversiteliler Derneği 14. Genel Kurulu’nda, Boğaziçi Üniversitesi'ni “Yerli ve milli değerlere dayanmıyor'' sözlerine ilişkin konuşan İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'den ilginç bir iddia geldi.

Erdoğan’dan tarihi itiraf: UYAP’ı FETÖ’cülere kaptırdık!

"Erdoğan, Boğaziçi Üniversitesi'ne bağırmadı" diyen Akşener, "O üniversiten mezun olan Ahmet Davutoğlu'na bağırdı. O çemkirmenin ardından Davutoğlu'na olan kızgınlık var" ifadelerini kullandı.

“HAVUZ MEDYASI YAZARLARININ DÖNMEKTEN BELLERİ KIRILACAK”

Akşener’in başdanışmanından flaş açıklamalar

Akşener, İYİ Parti Kırıkkale İl Başkanlığı'nda yaptığı konuşmada ayrıca şunları söyledi:

"Dünya lideri Sudan’dan et aldı, Tunus’tan zeytinyağı aldı, Fransa’ya gitti uçak aldı. 'Eyy Hollanda' vardı, meğer onlarla da iyi dostmuşuz. Ben bu havuz medyası yazarlarına acıyorum. Dönmekten belleri kırılacak. Adam kendi cebinden kendi parasıymış gibi ulufe dağıtıyor."

siyasetcafe.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.