Gül'e KHK şoku, Ailesinden kim ihraç edildi?

Gül'e KHK şoku, Ailesinden kim ihraç edildi?

Eski Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile Cumhurbaşkanı Erdoğan arasındaki gerileme ilişkin flaş bir iddia ortaya atıldı. İşte haberin ayrıntıları;

Odatv’nin haberine göre, Kanun Hükmünde Kararname’ye yönelik çıkışıyla, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve AK Parti‘nin hedefinde olan Gül’ün ailesinden bir kişinin KHK ile ihraç edildiği ileri sürüldü.

TARİH 6 OCAK 2008

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün yeğeni ve İzmir AK Parti Milletvekili Mehmet Sayım Tekelioğlu'nun kızı Humeyra Tekelioğlu, Enerji Piyasası Kurulu'nda Uzman Yardımcısı Süleyman Keleş ile dünya evine girdi.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün eşi Hayrünnisa Gül ile birlikte geldiği törene, TBMM Başkanı Köksal Toptan ve eşi Saime Toptan, Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek, İçişleri Bakanı Beşir Atalay, Devlet Bakanı Mehmet Aydın, Sağlık Bakanı Recep Akdağ, çok sayıda milletvekili ve davetli katıldı.

Gül, evlilik cüzdanını yeğeni Humeyra Tekelioğlu'na verirken, damat Süleyman Keleş'e "Sakın yeğenim diye geline verdiğimi düşünme. Belediye başkanları evlilik cüzdanlarının bayanlara verilmesinden yana. İhtiyacın olursa, söylersin Humeyra'ya bulur çıkarır" diyerek espri yaptı.

TARİH 23 OCAK 2017

Odatv’nin haberine göre, 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün düğünde espri ile takıldığı isim damat Süleyman Keleş, KHK ile FETÖ’den ihraç edildi. Hakkında çeşitli deliller olduğu iddiasıyla ihraç edilen Keleş daha sonra işe iade edildi. Süleyman Keleş’in Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı’ndan ihraç edilenler arasında işe ilk iade edilen isim olduğu iddia ediliyor.

gul1.jpggul-003.jpg

siyasetcafe.com

İlgili Haberler

Kaynak:Odatv

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.