Akşener, FETÖ'cülükle suçlanan Kavuncu'yu, Ümit Özdağ'a tercih etti

Akşener, FETÖ'cülükle suçlanan Kavuncu'yu, Ümit Özdağ'a tercih etti

İYİ Parti, Kurucular Kurulu üyesi ve İstanbul milletvekili Ümit Özdağ’ı partiden ihraç etti. Özdağ İl Başkanı Buğra Kavuncu’nun FETÖ’cü olduğunu iddia etmiş ve bu gerekçeyle disipline sevk edilmişti.

“MHP’de tek adam yönetimi var”, “Ülkücüler iradelerini gösteremiyor” gibi gerçek dışı iddialar ile parti yönetimine olan muhalefetlerini operasyona dönüştüren, Meral Akşener, Ümit Özdağ ve beraber hareket eden bir grup MHP’den ihraç edilmişi.

İYİ Parti’yi kuran Meral Akşener, ilk günlerde 'Ülkücü iradeyi burada temsil edeceğiz, parti içi demokrasiyi yaşatacağız' gibi söylemlerle birçok Ülkücüyü partiye çekmeyi başardı.

Ancak geçen zaman içerisinde, amacın demokratik bir partide Ülkücü iradeyi temsil etmek olmadığı anlaşıldı.

İYİ Parti’nin seçimlerde HDP ile yaptığı ittifak sonrası gelen istifalar partinin ne amaçla kurulduğunu da gösteriyordu.

 

AKŞENER'İN İPLİĞİNİ PAZARA ÇIKARDI

 

FETÖ ile ilişkisi bir çok kaynaktan iddia edilen ve hakkında soruşturma açılan İl Başkanı Buğra Kavuncu ile ilgili iddialar Özdağ’ın partiden ihracına sebep oldu.

Özdağ, kaynak vererek Buğra Kavuncu’nun FETÖ ilişkisini canlı yayında anlattı. Daha sonra, İYİ Parti’nin HDP ile olan anayasa çalışmasını ifşa etti.

Ve sonunda Özdağ partiden ihraç edildi.

Çünkü Ümit Özdağ, Akşener’in ipliğini pazara çıkarmıştı.

Akşener, FETÖ’cü ve CIA ajanı Enver Altaylı’nın yeğeni Buğra Kavuncu’ya sahip çıktı ve Türk Milliyetçisi dediği Prof. Dr. Ümit Özdağ’ı partiden kovdu.

 

İŞTE İLGİLİ HABERLER;

 

ere-003.jpg

kavuncu-001.JPG

bugra.JPG

as-008.jpg

 

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

Siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum