Akşener'den ayrılık mesajı: 'CHP bize yanlış yaptı'

Akşener'den ayrılık mesajı: 'CHP bize yanlış yaptı'

İYİ Parti Lideri Akşener, katıldığı bir organizasyonda basın mensuplarının sorularını cevapladı ve ittifaka ilişkin çok önemli açıklamalar yaptı.

İYİ Parti ile Cumhuriyet Halk Partisi arasındaki ittifak görüşmelerine ve gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunan Meral Akşener, dikkat çeken ifadeler kullandı ve CHP’ye de mesaj gönderdi.

31 Mart yerel seçimleri için ittifak görüşmelerini sürdüren ‘CHP ile İYİ Parti arasında kriz var mı?’ sorusuna Akşener, ‘Bizden kriz var diye bir açıklama yok ve olmamıştır’ dedi.

CHP Seçmeni İstanbul'da O'nu İstiyor

İTTİFAK ÇALIŞMALAR BİTTİKTEN SONRA GÖRÜŞECEĞİZ

CHP’nin Lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile ittifak çalışmaları bittikten sonra görüşeceklerini söyleyen Akşener, henüz kesinleşmiş bir şeyin olmadığını, bu yüzden görüşmenin tam olarak ne zaman gerçekleşeceğini bilmediğini ifade etti.

Meral Akşener, ittifak görüşmelerinin 15 günü geçmemesi gerektiğini, bunu her iki tarafa da ilettiğini, CHP’nin ise 1 hafta süre istediğini, bu sürenin hafta sonu dolacağını vurguladı.

Burhanettin Kocamaz’dan eski partisi MHP’ye sert sözler: Müptezeller!

TEK BAŞIMIZA YOLA DEVAM EDERİZ

Ankara’yı illa İYİ Parti alsın diye bir tavırlarının olmadığını vurgulayan Akşener, Cumhuriyet Halk Partisi ile bilek güreşi yapmadıklarını, en azından partilerinin böyle bir tavrının olmadığını, her türlü şartlara alışkın olduklarını, tek başına yola devam etmeleri, yerel seçimlere girmeleri konusunda da herhangi bir sorunlarının ve kaygılarının olmadığını ifade etti.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.