Akşener’den şok seçim barajı açıklaması.. Çok memnunuz!

Akşener’den şok seçim barajı açıklaması.. Çok memnunuz!

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Sivas'ta İl Başkanlığı binasının açılışında çok kritik açıklamalarda bulundu ve seçim barajına ilişkin net konuştu. İşte haberin ayrıntıları;

İYİ Parti lideri Akşener,  kamuoyunda uzun süredir tartışılan baraj ve seçim ittifakına konularına değindi ve barajdan da, seçime tek başına girmekten de memnun olduklarını dile getirdi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Ahlat'ta başlattığı yurt gezilerinde sıradaki durağı Sivas oldu.

Öğlen saatlerinde Sivas Nuri Demirağ Havalimanı'na inen Akşener ve partilileri çok sayıda vatandaş karşıladı.  Uzun araç konvoyu eşliğinde Kongre Müzesi'ne geçen Akşener, buradaki ziyaretin ardından esnafla bir araya geldi. Sivas esnafının sorunlarını dinleyen Akşener, vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Esnaf ziyaretini tamamlayan Genel Başkan Akşener, Sivas İl Başkanlığı'nın açılışı için il binasının önüne gitti. İl binası önünde Sivaslılara hitap eden Akşener, Türk kadınının ülkenin ana unsuru olduğunu ve yaratılmaya çalışılan 'başörtülü, başı açık' kavgasına dur diyeceğini söyledi.

İşte son seçim anketi! İYİ Parti’nin asıl rakibi belli oldu

Ülkenin üretim ekonomisine geçmesi gerektiğine dikkat çeken Akşener, "Bu Türkiye'nin mutlaka değişmesi, üretim ekonomisine geçmesi lazım. Bu Türkiye'nin mutlaka sanayileşmesi lazım. Bu ülkenin mutlaka çocuklarına iş, aş sağlaması lazım" ifadelerini kullandı.

"YUNAN BAKAN'A EN GÜZEL CEVABI ALİ TÜRKŞEN VERDİ"

Şimdiki konumuz işgal edilmiş 18 adadır. Yunanlılar 18 adayı işgal ettiler. Bir de bizimkilerin karşısında dalga geçmek için kuzu çeviriyorlar. En güzel cevabı Kardak kahramanımız Ali Türkeş verdi, 'sıkıysa gelin alın' diyen Yunan Bakan'a, "az kaldı bekle geliyoruz" dedi.

Demirtaş’tan flaş İYİ Parti açıklaması

"BARAJDAN DA TEK BAŞIMIZA SEÇİME GİRMEKTEN DE MEMNUNUZ"

Biz barajdan da memnunuz, tek başımıza seçime girmekten de memnunuz. Allah'ın izniyle ilk seçimde hem Cumhurbaşkanlığını hem de iktidara alacağız ve iyilerin iktidarını getireceğiz.

Son olarak şunu söylemek isterim; gençlerle ilgili çok güzel projelerimiz var. 3.65-3.70 kredi tutturan her gencimizi bir sene üniversiteyi yurt dışında okutturacağız ve bunun parasını biz vereceğiz. İş bulacağız, iş yapmanızı sağlayacağız.

Sevgili yiğidolar Allah'a emanet olun. Saygılar sunuyorum, hürmetle hepinizi selamlıyorum.

siy.jpg

siyasetcafe.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.