Ali Babacan harekete geçti Gizli toplantıda kimlerle görüştü?

Ali Babacan harekete geçti Gizli toplantıda kimlerle görüştü?

Yeni bir parti kuracağı konuşulan Ali Babacan'ın partisi için kulis ve nabız yoklama turlarına başladığı iddia edildi.

Son dönemde ismi sık sık kurulacağı konuşulan yeni siyasi oluşum için geçen Ali Babacan, kulis ve nabız yoklama turlarına başladı.

Ali Babacan, dün akşam saatlerinde İstanbul Levent’teki bir AVM’nin özel ofisler bölümünde, piyasa ve ekonomi dünyasından bazı gazeteci, ekonomist ve uluslararası yatırım uzmanları ile bir araya geldiği kapalı bir toplantı yaptı.

Toplantıda, görüşleri dinleyen Babacan ekonomideki gelişmeleri de değerlendirdi.

YENİ PARTİ ÇALIŞMALARI

Ali Babacan'ın yeni bir parti kurma çalışmaları daha önce de konuşuldu. İyi Parti ve CHP'den 20 Milletvekili'ne  transfer teklif ettiği iddia edilmişti.

Aynı zamanda 11.Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu ile de görüşmeler yaptığı biliniyordu. Ancak daha sonra Abdullah Gül ile Ahmet Davutoğlu'nun mutabakat sağlayamadığı ve Ahmet Davutoğlu'nun ayrı bir parti kurma çalışmasına başladığı iddia edildi.

Bu gelişmelerden sonra Ali Babacan'ın Abdullah Gül ile hareket ederek ve Gül'ün desteğini alarak yeni parti kurma hazırılığında olduğu iddia edildi.

GİZLİ TOPLANTIDA KİMLER VARDI?

Dün gelen bilgiler Ali Babacan'ın Parti kurma çalışmaları için harekete geçtiği ve bunun için toplantılar yaptığı yönündeydi.

Yeni Parti kurma çalışmaları için bir dizi toplantı yapacağı iddia edilen Ali Babacan'ın dün İstanbul'da bir AVM'de basına kapalı gizli bir toplantı gerçekleştirdiği öğrenildi.

Toplantıya bazı gazetecilerin, ekonomi dünyasından isimlerin, uluslararası yatırım uzmanları ve Ali Babacan'a yakın isimlerin katıldığı ancak katılanların isimlerinin şimdilik açıklanmadığı bilgisi geldi.

 

 

SİYASETCAFE.COM

 

İlgili Haberler
 EDİTÖR
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.