Ali'yi kim kafesledi

Ali'yi kim kafesledi

Rasim Ozan Kütahyalı, paralel yapının iş adamlarını bazı dosyalarla kafeslediğini iddia etti. Ardından da Ali Sabancı'nın cemaate nasıl yanaştığına dikkat çekmek için sordu: Ali'yi kim kafesledi

Fethullah Gülen'in ortaya çıkan ses kayıtlarında Aydın Doğan'ın damadı Pegasus Havayolları'nın sahibi Ali Sabancı'nın Cemaat ile arasındaki çıkar ilişkisi gözler önüne bir kez daha serilirken ünlü iş adamı hakkında da önemli iddilar ortaya çıktı. 


A Haber ekranındaki Gece Ajansı programında Sabah gazetesi yazarı Rasim Ozan Kütahyalı, Ali Sabancı ve büyük işadamlarının Cemaat ile aralarındaki ilişkilere dair çok çarpıcı açıklamalarda bulundu. 

YAZICIOĞLU'NUN HELİKOPTERİ 
 
Kütahyalı, Ali Sabancı'ya da çağrı yaparak, "Seni hangi dosya ile kafeslediler açıkla" dedi. Kütahyalı canlı yayında Ali Sabancı'nın iki konuda "kafeslenmiş" olabileceğini iddia ederek, o dosyalardan birinin Muhsin Yazıcıoğlu meselesi olduğunu söyledi. 

Yazıcıoğlu'nun hayatını kaybettiği kazadaki helikopterin Ali Sabancı'ya ait olduğunu açıklayan Kütahyalı, o dosya ile paralel yapı tarafından tehdit edilmiş olabileceğini öne sürdü. 

BİRİLERİ ÇIKIP 'DUR' DEMELİ!
 
Gülen'e ait kayıtlarda Ali Sabancı'nın hükümeti kast ederek "Birileri çıkıp dur demeli bunlara diyor. Kimse bir şey diyemiyor" dediği belirtiliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.