‘Allah umre ve hac da nasip eder inşallah’

‘Allah umre ve hac da nasip eder inşallah’

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, İstanbul İ Başkanı Kaftancıoğlu ve İstanbul adayı İmamoğlu fetihten sonra İstanbul'a ilk belediye başkanı seçilen Hızır Bey'in kabrini ziyaret etti. Oklar Canan Kaftancıoğlu’na döndü.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul İ Başkanı Canan Kaftancıoğlu ve İstanbul adayı Ekrem İmamoğlu fetihten sonra Fatih Sultan Mehmet Han tarafından İstanbul'a ilk belediye başkanı seçilen Hızır Bey'in kabrini ziyaret etti. Oklar Canan Kaftancıoğlu’na döndü ve birçok eleştiri geldi.

Ziyaretini twitter hesabından paylaşan CHP adayı İmamoğlu şunları kaydetti:

“Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ile beraber Fatih Sultan Mehmet Han tarafından İstanbul'a ilk belediye başkanı seçilen Hızır Bey'in mezarını ziyaret ettik. İstanbul'a hizmet etmiş herkesi saygı ile anıyorum. Bu şehrin tarihine ve değerlerine sahip çıkıp koruyacağız.”

OKLAR CHP İL BAŞKANI CANAN KAFTANCIOĞLU’NA DÖNDÜ

Ekrem İmmaoğlu’nun mazbata alımından itibaren İBB de boy göstererek ‘Eş başkan’ gibi davrandığı iddialarından olan ve yenilecek seçimler sonrası seçim propagandalarında medyaya fazla yansıtılmayan CHP İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu Ramazan’da iftar sofrasında dua ederken görüntülenmişti.

Daha önce ‘Katil devlet’, Ermeni soykırım iddiasında bulunduğu, ‘Sizin Allah’ınız’ diye inançsız olduğuna ve PKK’lı Sakine terörist olmadığın dair bir çok milli ve dini değerlere hakaret ve aşağıla içeren açıklamaları ortaya çıkan CHP İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu en sonunda İstanbul’un ilk belediye başkanı Hızır Bey’in kabrini ziyaret edip dua ederken görüntülendi. Birçok vatandaş hareketlerinin sahte olduğu gerekçesiyle Kaftancıoğlu’na tepki gösterdi.

“ALLAH UMRE VE HAC DA NASİP EDER İNŞALLAH”

CHP adayı İmamoğlu’nun ziyareti twitter hesabından paylaştıktan sonra oklar CHP İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’na döndü.

chp-ilkibb-kabir-vinyet.jpg

Emre isimli ve @kskemre79 rumuzlu bir vatandaş, “Canan hanim, iftar bayram tebriki derken mezarda el de açtı...Allah umre ve hac da nasip eder inşallah...:)” ifadelerini kullandı.

Yine Baki Akbaş, “Biri şu İstanbul il başkanı olan Kadına söylesin İslamiyet’te bir kadın mezarlığa gideceği zaman başının örtüldüğünü anlatsın. Saygıyı, hürmeti adabı, siyasi rant devşirmek için elden bırakmasın...

Maske ile dolaştığınız o kadar belli oluyor ki !!!” dedi.

“AVUÇLAR KAPALI YÜZÜ SİRKE SATIYOR”

Işıl isimli kullanıcı ise @isilxwyz “Kaftancıoğlu sıkı bir mümin olmuşa benziyor :)” ifadesini kullanırken, SendeMiAhmet adlı kullanıcı ise, “Canan Kaftancıoğlu bile imana gelmiş” dedi.

Meral Erdoğan adlı kullanıcı da, “O değil de şu Canan’ın bir kabir başında dururkenki isteksizliği öyle sırıtıyor ki sanki zorla getirilmiş gibi avuçlar kapalı yüzü sirke satıyo içinden ne geçirdiğini tahmin etmek hiç de zor değil erkek Fadik gibi duruş falan IYY. yapmacıııık, samimiyetsiz. Ne itici bi manzara” ifadelerini kullandı.

İşte CHP heyetinin kabir ziyareti ve dua görüntüleri:

chpilkbb1.jpg

İşte CHP heyetinin Hızırbey kabrini ziyareti sonrası vatandaşlardan tepkiler:

chpilkbb2.jpg

chpilkbb3.jpg

chpilkbb4.jpg

SİYASETCAFE.COM

 

 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.