Alman temizlik devi barınak temizledi

Alman temizlik devi barınak temizledi

Temizlik markası Kärcher, “Hayvan Barınağı Temizleme Projesi”ne bu yıl da devam ediyor. Bu projeyle, Fatih belediyesi Yedikule Hayvan Barınağı’nda yaşayan yaklaşık 3000 köpek ve 150 engelli kedinin hijyenik bir ortama kavuşması sağlandı

Hem profesyonel kullanıcılara hem de ev kullanıcılarına yenilikçi temizlik çözümleri sunan Alman temizlik devi Kärcher, geçen yıl başlattığı “Hayvan Barınağı Temizleme Projesi”ni bu yıl da sürdürme kararı aldı. 

 

Projeye gönüllü olarak katılan çalışanlar, yüksek basınçlı yıkama makineleri, ıslak-kuru elektrik süpürgeleri ve zemin temizleme otomatlarıyla barınağı kirlerden mikrop ve virüslerden arındırırken, buharlı temizleme makineleri ile de derinlemesine temizlik yaparak barınağı dezenfekte etti.

 

Barınağın özellikle klinik tedavi kısımlarının detaylı temizliğe ve dezenfektana çok ihtiyacı olduğu böylesi bir dönemde barınakta bulunan hayvanların yaşam şartlarının iyileştirilmesinden dolayı çok memnun olduğunu belirten Fatih Belediyesi Yedikule Hayvan Barınağı gönüllü yöneticisi Mimar Meral Olcay “Şu anda 3000 köpek ve 150 engelli kediye yaşam alanı sunuyor; onlara yiyecek,tedavi, rehabilitasyon, kısırlaştırma, aşılama, sahiplendirme hizmetleri sağlıyoruz. Fatih Belediyesi lojistik destek vermektedir diğer tüm ihtiyaçlar gönüllülerimiz ve Yedikule hayvan dostları derneği desteği ile karşılanmaktadır. Kärcher’e çalışanları ile barınağımızın detaylı temizlik ve dezenfekte yapılmasına yardımcı olduğu için tekrar teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.

 

Siyasetcafe.com

 

1509722310_karcher_bar__nak_temizli__i__2_.jpg

 

 

1509722312_karcher_bar__nak_temizli__i__6_.jpg

 

 

1509722313_karcher_bar__nak_temizli__i__3_.jpg

 

 

1509722313_karcher_bar__nak_temizli__i__5_.jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.