Ampute takım oyuncusundan anlamlı hareket

Ampute takım oyuncusundan anlamlı hareket

#EğitimleDeğişir kampanyasına ünlüler, bazı milli sporcular ve sosyal medya fenomenleri destek verdi. Ampute Milli Futbol Takımı oyuncularından Ömer Güleryüz gençlerin eğitimini desteklemek için açtığı hesabında paylaştığı video ile duygusal anlar yaşattı

Dünyanın önde gelen kısa video paylaşım uygulaması TikTok, bu yıl kuruluşunun 151. Yılını kutlayan Türk Kızılay ile güçlerini birleştirerek çocuklar ve gençlerin eğitimlerine destek olmak için harekete geçti. TikTok üzerinden #EğitimleDeğişir hashtag’iyle yürütülen kampanyada TikTok, kampanya stickerları kullanılarak yapılan her paylaşım için Türk Kızılay’a toplamda 10 bin dolar bağışta bulundu. TikTok fenomenlerinin ve ünlülerin de aktif olarak katıldığı kampanya 84.1 milyon görüntülenmeye ulaştı.

 

Kullanıcılarının yaratıcılıklarını, samimi ve eğlenceli pozitif deneyimlerini sunmalarına imkan sağlayan TikTok, aynı zamanda kullanıcıların toplum genelinde farkındalığı artıracak sosyal konularda paylaşım yapabilecekleri platform haline geldi. Bunun bir örneğini 9-15 Eylül arasında Türk Kızılay’ı ile yürüttüğü #EğitimleDeğişir kampanyası oldu.  

 

Kampanyaya ünlülerin yanı sıra bazı milli sporcular ve TikTok fenomenlerinden de destek geldi. Ünlü şarkıcı İsmail YK TikTok hesabından paylaştığı video ile eğitimin önemine dikkat çekerek takipçilerini kampanyaya destek vermeye çağırdı. Ampute Milli Futbol Takımı oyuncularından Ömer Güleryüz gençlerin eğitimini desteklemek için açtığı TikTok hesabında paylaştığı video ile duygusal anlar yaşattı. Ünlü fenomen ezgizem ise yeğeni ile çektiği videoyu paylaşarak destek çağrısında bulundu. Yeğeni ile 10’a kadar saydığı bu tatlı videoda, ezgizem çocukların eğitiminin önemine dikkat çekiyor. TikTok fenomenleri fıratsobutay ve alpercnaydın ise takipçilerini kampanyaya destek vermeleri yönünde çağrı yaptı.

 

siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.