Ankara’da Mansur Yavaş mazbatasını aldı

Ankara’da Mansur Yavaş mazbatasını aldı

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Mansur Yavaş, Ankara Adliyesi'ne giderek mazbatasını aldı.

CHP ve İYİ Parti adayı olarak Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Mansur Yavaş, YSK'nın kararını açıklamasının ardından Ankara Adliyesi'ne giderek mazbatasını aldı.

Mansur Yavaş, mazbatasını aldıktan sonra saat 15.30'da Anıtkabir'i ziyaret edeceği açıklamıştı.

CHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş, Ankara Adliyesi’ne gelerek mazbatasını aldıktan sonra basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Yavaş’ın açıklaması şu şekilde:

“Bugün mazbatamızı alıp görevimize başlayacağız. Ankara halkı bizi 5 yıl görevlendirmiştir. Seçimde söylediğimiz gibi Ankara’yı huzur ve bereketin başkenti yapacağız. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün emanet ettiği gelişmiş ülkelerin başkentiyle yarışan bir başkenti başaracağız.

Seçim bitti. Seçimde olanlar geride kaldı. Bizdeki husumet garez yok. Ne çalışanlar ne de oy vermeyenler açısından Ankara’da bir ayrım söz konusu değil. Bundan sonra herkesi kucaklayarak hizmet etmeye çalışacağız. Hizmetlerimizde adalet ve liyakat ön planda olacağız. Bir arkadaşım hatırlattı, darısı İstanbul için olsun diyorum.”

DEVİR TESLİM TÖRENİ YAPILACAK

Mazbatasını alan Yavaş, Ankara Büyükşehir Belediyesi’ne gidecek ve devir teslim töreni yapılacak. Yavaş, devir teslim töreninin hemen ardından Anıtkabir’e giderek Anıtkabir Özel Defteri'ni imzalayacak. Yavaş, ardından Büyükşehir Belediyesi'ne dönerek resmi olarak görevine başlamış olacak.

mansur-yavas-siyasetcafe1001.jpg

SİYASETCAFE.COM

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.