Ankara’yı sarsacak açıklama: Binali Bey çekilirse şaşırmayın

Ankara’yı sarsacak açıklama: Binali Bey çekilirse şaşırmayın

Binali Yıldırım aday olmaktan vazgeçecek mi?  Mart 2019’da yapılacak yerel seçimler öncesi Ankara'da sıcak gelişmeler yaşanıyor.

Adalet ve Kalkınma Partisi'nin 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde İstanbul'dan aday göstermeyi düşündüğü Binali Yıldırım ile ilgili CHP'nin Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'ndan çok konuşulacak bir açıklama geldi.

Cumhuriyet Halk Partisi'nin Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, yerel seçimlere ilişkin yaptığı değerlendirmede Meclis başkanı Binali Yıldırım'ın adaylıktan çekilebileceğini ifade ederek şunları söyledi:

Mansur Yavaş’tan flaş seçim itirafı: Hata yaptık

“Binali Yıldırım vazgeçerse hiç şaşırmayın. Ekrem İmamoğlu’nun İstanbul'daki yükselişi karşısında Binali Yıldırım herhalde aday olup yenilmek istemez.”

Yerel seçim hazırlıklarına erken başladıklarını söyleyen Kılıçdaroğlu, Ankara, İstanbul, Mersin ve Adana'nın kendileri için çok önemli olduğunu belirtti.

Kılıçdaroğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mansur Yavaş isimlerinin en başından beri aklında olduğunu ifade etti.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.