Mansur Yavaş’tan flaş seçim itirafı: Hata yaptık

Mansur Yavaş’tan flaş seçim itirafı: Hata yaptık

Cumhuriyet Halk Partisi'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mansur Yavaş çok konuşulacak seçim itirafında bulundu.

Kemal Kılıçdaroğlu'nun Genel Başkanlığını yaptığı Cumhuriyet Halk Partisi, geçtiğimiz günlerde Parti Meclisi’nde yapılan oylamanın ardından Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak Mansur Yavaş'ın ismini açıkladı.

31 Mart 2019’da yapılacak yerel seçimlerde Mansur Yavaş, İyi Parti ve Cumhuriyet Halk Partisi tarafından desteklenecek. Bilindiği üzere yapılan ittifak görüşmeleri çerçevesinde İYİ Parti'nin Ankara'da aday çıkarmayacağı açıklanmıştı.

Ankara'da aday gösterilen Mansur Yavaş, adaylığına ilişkin Yeniçağ Gazetesi yazarlarından Ahmet Takan’a açıklamalarda bulundu. Gazeteci-yazar Ahmet Takan, Mansur Yavaş ile yaptığı görüşmeyi köşe yazısında kaleme aldı.

Vali’nin ailesi yanarak can verdi

HATALARIMIZ OLDU

2019'da yapılacak yerel seçimlere ilişkin değerlendirmelerde bulunan Mansur Yavaş, bir önceki yerel seçimlerde bir sürü hatalarının olduğunu fakat bunları şimdi kamuoyuna açıklayamayacağını belirtti. Eski hatalarından ders aldıklarını ifade eden Mansur Yavaş, bunları ortadan kaldıracak şekilde hazırlandıklarını, işi şansa bırakmayacaklarını,  var olan eksiklerle ilgili ise genel başkanları (Kılıçdaroğlu ve Akşener) ziyarette bulunacağını ve bu eksiklikleri sunacağını ifade etti.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.