Annelerinin cenazesini alırken vuruldular!

Annelerinin cenazesini alırken vuruldular!

Adana’da annelerinin cenazesini almak için yola çıkan Ercan ile İsmail Dinler kardeşler, husumetli oldukları teyze oğulları G.A. ile A.A.’nın silahlı saldırısına uğrayarak yaralandı. Kardeşler hastanede tedaviye alındı.

Olay, merkez Çukurova ilçesi Belediye Evleri Mahallesi’nde meydana geldi. Ercan ile İsmail Dinler kardeşler, Antalya'da vefat eden anneleri Keziban Dinler'in havayoluyla gönderilen cenazesini almak için evden çıktı. Kardeşler otomobilde seyir halindeyken, yanlarına yaklaşan başka bir otomobilden teyzelerinin oğulları G.A. ile A.A.'dan biri tabancayla ateş açtı. Silahtan çıkan mermilerle Ercan Dinler göğsünden, İsmail Dinler ise bacağından yaralandı.

 

DEFALARCA SİLAH SIKTILAR

 Saldırganlar, otomobille bölgeden uzaklaştı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. İlk müdahaleleri olay yerinde yapılan yaralılar, Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırdı. Olay yerinde yapılan incelemede ise 7 boş kovan bulundu. Olayı gören bir vatandaş, “İki otomobil yan yana geldi, içindekiler konuşurken bir anda silah seslerini duyduk. Önce otomobilden sıktı, sonra da inip 3 el daha ateş etti. Yakından sıktıkları isabet etmedi. Sonra otomobile binip kaçtılar. Bunlar akraba, meselenin ne olduğunu bilmiyoruz” dedi.

Kuzenlerin uzun yıllardır husumetli olduğu belirtilirken, polis, G.A. ve A.A.'yı yakalamak için çalışma başlattı.



Kuzenlerinin silahlı saldırısında göğsünden yaralanan Ercan Dinler'in bilincinin kapanmaması için çevredekiler kendisiyle konuştu. Dinler, sağlık ekiplerince ambulansa götürülürken, "Nefes alamıyorum" diyerek fenalaştı.

LÜTFEN BU LİNKİMİZİ TIKLAYARAK YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.