Anüsünden  77 cm’lik  cinsel ilişki oyuncağı çıktı!

Anüsünden 77 cm’lik cinsel ilişki oyuncağı çıktı!

53 yaşındaki adamın anüsünden çıkan 77 cm uzunluğunda cinsel zevk için kullandığı oyuncak doktorları şoka uğradı.

İngiltere'de yaşayan 53 yaşındaki adamın içinden, şimdiye kadar görülmemiş büyüklükte bir nesne çıkartıldı. Bağırsakları delinen İngiliz, zor bir ameliyatın ardından hayati tehlikeyi atlattı.

 

Akşener’den Fahrettin Paşa tepkisi! ‘Dedelerinizden hesap sorun’

 

Doktorlar bunun olağandışı ölçüde büyük olduğunu ve şimdiye kadar bu denli büyük bir nesne ile karşılaşmadıklarını söyledi.

 

CİNSEL ZEVK İÇİN KULLANMIŞ

Şiddetli ağrıları olan hasta, Yorkshire bölgesinde bulunan bir hastanenin acil servisine başvurdu. 53 yaşındaki adam hastaneye geldiğinde oldukça sarhoştu. Sarhoş olduğu için oyuncağın kontrolünü kaybettiği öğrenilen adamın içinde sıkışan nesne, çekilen röntgende açık bir şekilde görüntülendi. Nesneyi cinsel zevk için kullandığı öğrenilen adamın bağırsaklarının delindiği tespit edildi. Doktorlar olayı, muazzam boyutları sebebiyle türünün ilk örneği olarak nitelendirdi.

18'lik seksi film yıldızının hazin sonu

 

BAĞIRSAĞINA BAĞLI ATIK TORBASI KULLANDI

 

Cerrahlar cinsel ilişki oyuncağını başarıyla çıkartırken, yırtılan kısım da dahil olmak üzere bağırsağın 20 cm’lik kısmı kesilmek zorunda kaldı. Hasta beslenme tüpüne bağlı 9 gün geçirdi ve bir süre bağırsağına bağlı bir atık torbası ile yaşamak zorunda kaldı.

 

Ukraynalı mankeni dövüp tecavüz edip sonra da şantaj yapmış

 

DOKTORLAR TEHLİKEYE KARŞI UYARDI

Bu olaydan sonra uzmanlar, bu tip nesnelerin kullanımına dair tehlikeler konusunda uyarılarda bulundu. Londra’daki Kingston Hastanesi’ndeki danışmanlık uzmanı Gastroenterolog Dr. Rishi Goel, “Bu tip nesnelerin anüse sokulmasının tavsiye edilmediğini ve bunun oldukça tehlikeli sonuçlar doğurabileceğini” söyledi.

 

siyasetcafe.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.