Kızının evine talip çıktı

Kızının evine talip çıktı

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun kızının evi için dün NTV canlı yayınında ‘100 bin dolar versinler hemen verelim’ sözlerine AK Parti iktidarına yakın gazeteden cevap geldi. İşte haberin ayrıntıları;

Cumhuriyet Halk Partisi’nin lideri Kemal Kılıçdaroğlu, NTV canlı yayınında Ahmed Arpat'ın gündeme ilişkin sorularını yanıtlamıştı.

Kızının rezidansı ile ilgili iddiaların sorulması üzerine CHP lideri Kılıçdaroğlu, "Kızımın bir rezidansta 73 metrekarelik dairesi var" demişti.

‘NTV'ye de söyleyelim, gitsin, çekim yapsın orada’ diyen Kemal Kılıçdaroğlu “Bir sefer gittim evine, bu kadar sıradan bir ev nasıl olur da milyon dolarlık... Versinler 1 milyon dolar, hemen verelim. Hatta 500 bin dolar veya 100 bin dolar versinler, hemen verelim” ifadelerini kullanmıştı.

CHP-İYİ Parti ile ittifak yapacak mı? Kılıçdaroğlu açıkladı

Kılıçdaroğlu’nun “100 bin dolar versinler, hemen verelim” sözlerine AKP hükümetine yakınlığıyla bilinen Güneş Gazetesi’nden cevap geldi.

Güneş Gazetesi, bugünkü “100 bin dolar hazır, tut sözünü” başlıklı manşetinde “Güneş olarak bir o rezidansa talibiz, sözümüz söz” denildi. Cuma gününe kadar Kılıçdaroğlu’ndan yanıt beklenen gazetenin haberinde, şu sorular yer aldı:

“Kızınız bu daire için kaç para ödedi? Bu daire kızınıza hediye mi edildi? Hediye edilmediyse ödemenin banka dekontu nerede?”

İşte o gazete:

gn.jpg 

siyasetcafe.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.