Arapça hesap açan Nüket Eroğlu'nun tek derdi Azerbaycan Türkleri

Arapça hesap açan Nüket Eroğlu'nun tek derdi Azerbaycan Türkleri

Azerbaycan'dan Orman yangınlarına müdahale etmek için gelen itfaiyecilere ve askerlere " 'ne idüğü belirsiz kişiler' gibi skandal sözlerle hakaret eden estetik uzmanı Nüket Eroğlu Arap müşterileri kapmak için ınstagram sayfası açmış

Ülkemizde meydana gelen yangınlarla mücadele eden Azerbaycan itfaiyecilerine ve askerlerine karşı ırkçı ve düşmanca bir tutum sergileyerek hakaret eden plastik cerrah Nüket Eroğlu'nun çirkin sözleri sosyal medyanın gündemine oturmuştu.

Günlerdir kontrol altına alınamayan orman yangınları için milletçe seferber olduğumuz şu günlerde, tüm ülkenin sinirlerinin gergin olduğu bilinmesine rağmen değişik kesimlerden yapılan provokasyonların ardı arkası kesilmedi.

Geçtiğimiz gün Azerbaycanlı asker kardeşlerimize 'ne idüğü belirsiz' diyen ünlü estetisyen Nüket Eroğlu çok sert tepkiler almıştı. Sosyal medyanın gündemine oturan paylaşımlar ile  #ÖzürDileNüketEroğlu hashtagi ise Twitter'da ilk sıraya yükseldi.

Nükhet Eroğlu'nun bir estetik doktoru olduğu ve 'girişimcilik dehasını' kullanarak, müşteri bulabilmek için Arapça Instagram hesabı ortaya çıktı. 

dr-nuket.JPG

 

NÜKHET EROĞLU'NUN TUTARSIZ IRKÇILIĞI DİKKAT ÇEKTİ

Aynı milletin mensupları olan Azerbaycanlı askerlere hakaret eden  Eroğlu'nun, 'Ülkedeki yabancılar, ona para kazandırdıkları sürece gelebilirler' yorumlarına sebep olan tespit ise sosyal medyada çok konuşuldu. 

Bu sırada Can Azerbaycan'dan gelen yüzlerce asker ve itfaiyeci  orman yangınlarıyla mücadelelerini hala sürdürmekteler.

 

TEPKİLER DİNMEDİ

FULYA ÖZTÜRK'TEN TOKAT GİBİ YANIT GELDİ

Nüket Eroğlu'na "cahilsin" tarih bilmiyorsun diye sert tepki gösteren başarılı gazeteci Fulya Öztürk, orman yangınları üzerinden provokasyon yapanlara adeta ateş püskürdü.

 

İşte Fulya Öztürk'ün sert tepki gösterdiği o konuşması:

 

 

siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.